На въпрос как е Венко Сабрутев той заяви: Добре.Казахме Не

...
На въпрос как е Венко Сабрутев той заяви: Добре.Казахме Не
Коментари Харесай

Кирил Петков: Загубените на изборите гласове се дължат на трудния живот на хората

На въпрос по какъв начин е Венко Сабрутев той съобщи: Добре.

Казахме " Не " на ГЕРБ, тъй като това говорихме преди изборите. След тях обещанията би трябвало да се съблюдават. Това би било най-голямата неистина към половин милион души. Няма да се случи - не в този момент, а в никакъв случай. ГЕРБ имат лукса да имат съпротива с ясни цели, предвидими сме. Представете си, в случай че ГЕРБ ни бяха споделили какви са техните 16 целта. Ще ги подкрепим, в случай че ги предложат.  Ние ще бъдем една кардинална и градивна съпротива. ГЕРБ би трябвало да знаят, че ще кажем " да " за Еврозоната да вземем за пример, само че ще следим за разходвам на всеки лев. Това съобщи в ефира на бТВ Кирил Петков от " Продължаваме промяната ".

При нас пристигна информация за пазаруване на гласове от ГЕРБ и от Българска социалистическа партия, това което няма да чуете е, че от Политическа партия сме купували гласове, безапелационен е Петков.

Попитан  дали се е чувал с президентът Росен Плевнелиев (2012-2017 г.) по отношение на предлагането на Бойко Борисов за сформиране на кабинет, той съобщи:  Чухме се два пъти по телефона. Нямам подозрение, че желанията на президента Плевнелиев са откровени, само че той е медиатор, сподели Петков и прикани да се постави завършек на медиаторите в политиката.

" Разговорите ще се водят в Народното събрание ", съобщи още Петков. Той сподели, че Политическа партия няма да поддържа държавно управление на ГЕРБ, нито ще влезе в коалиция с хората на Борисов. Но депутатите на Политическа партия ще поддържат всяко деяние на нов кабинет, в случай че дава отговор на препоръчаните от тях 16 политики, след които повдигане на пенсиите и минималната работна заплата.

Според него изгубените на изборите 167 хиляди гласа се дължат на сложния живот на хората.

" Главната причина е поради проблемите, които заляха и България, и Европа и животът стана по-труден. Не сме разочаровани от гласоподавателите си. Никоя компания не е разочарована от пазара. Осъзнахме, че на доста фамилии животът е станал по-труден поради инфлацията, високите цени на газа и неща, които нямам доверие, че са дело на нашето държавно управление. Разбирам ги. Видяхме, че изборната интензивност падна в допълнение.

От " Продължаваме промяната " са позволили неточности и най-голямата съгласно Петков може би е обединението с " троянския кон " в лицето на " ИТН ". Другата - че всяка партия си имала свое министерство, отговорността падала върху мандатоносителя, а контролът се губил.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР