На въпрос дали Георги Начев е в болница, от АДФИ

...
На въпрос дали Георги Начев е в болница, от АДФИ
Коментари Харесай

Шефът на АДФИ се престара, не само излезе в отпуск, но и влезе в болница

На въпрос дали Георги Начев е в болница, от АДФИ ни дадоха отговор напълно сбито: „ Във връзка с постъпилото Ваше питане – да, шефът на АДФИ е в отпуск по болест “. Начев нашумя преди към две години, когато юрист Албена Белянова беше освободена от поста на зам.-директор на АДФИ без каквито и да е претекстове.

За разлика от в този момент, когато публицистите отразиха безрезервно уволнението на шефа на организацията по вложения Десислава Тодорова, тогава медиите се затвориха очите и не написаха и ред по случая. Също по този начин останаха „ слепи и глухи “, откакто пред Фрог нюз Белянова за първи път направи сензационни разкрития за неприемлив напън върху нея от страна на Начев. Загатна и за полов тормоз, подминат с безмълвие и неуважение освен от всички началници на Георги Начев, само че и от редица държавни органи.

Както Фрог писа Начев е бил на рождения ден на Илко Желязков, считан за кадровик на задкулисието в службите за сигурност и други ведомства. На празненството по случай 50-та му годишнина са били съвсем всички началници в ДАНС. Днес шефът на Министерство на вътрешните работи Бойко Рашков разкри, че Желязков работи в службата за надзор на СРС-та, а хората му са пръснати на основни места в редица институции. Голяма част от тях излязоха в отпуск след назначението на служебния кабинет от президента Румен Радев. Георги Начев минава за знаково лице точно на този кръг.

В един от скандалните записи с гласа на Бойко Борисов се споделя, че ще употребява АДФИ, „ с цел да размаже физиономии “. Малко по-късно се разбра, че гласът се е объркал и е имал поради КФН. АДФИ беше ангажирана и с инспекция към бизнеса на Васил Божков по времето, когато държавното обвиняване го нападна и изиска ареста му. Резултатите от нея баха тактично прикрито от обществото, като единствено беше казано, че ще бъде дадена на прокуратурата. От това обаче нищо не произтече до този миг.

Фрог нюз
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР