На утрешното редовно заседание на правителството се очаква то да

...
На утрешното редовно заседание на правителството се очаква то да
Коментари Харесай

МС се очаква утре да приеме списък на пътищата, за които ще се събира винетна такса

На утрешното постоянно съвещание на държавното управление се чака то да одобри Списък на републиканските пътища, за които се събира такса за прилагане на пътната инфраструктура - винетна такса, и да дефинира оборудване, за което се събира такса по Закона за пътищата за прилагане на настрана оборудване по републиканските пътища, заяви пресслужбата на кабинета.

Министрите ще одобряват обновени описи със предпазените от страната специалности и специалности, по които е налице предстоящ дефицит от експерти на пазара на труда за образователната 2019/2020 година

Очаква се кабинетът да одобри Национален проект от начинания за отбелязване на 15-ата годишнина от участието на България в НАТО и 70-ата годишнина от основаването на организацията на Северноатлантическия контракт. В дневния ред на съвещанието на държавното управление са и промени в Постановление 85 на Министерския съвет от 2007 година за съгласуваност по въпросите на Европейския съюз.

Кабинетът ще утвърди план на Закон за отбрана на комерсиалната загадка, както и промени в Правилника за използване на Закона за поощряване на заетостта.

Министрите ще одобрят план на Споразумение сред държавните управления на България и Гърция за регламентиране на железопътния трансграничен трафик и ще одобряват Национална стратегия за развиване на физическото образование и спорта 2018-2020 г.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР