На училище Учителка се разплака пред Борисов: Толкова години чаках!

...
На училище Учителка се разплака пред Борисов: Толкова години чаках!
Коментари Харесай

Учителка се разплака пред Борисов: Толкова години чаках!

На учебно заведение Учителка се разплака пред Борисов: Толкова години чаках! Преди 3 години учителката по български език и литература се пенсионирала, министър председателят й предложи да поработи още една година 13 септември 2019, 14:13  Учителка се разплака пред Борисов: Толкова години чаках!
"Надявах се да работя тук. Толкова години го чаках ", описа пенсионирана учителка по литература при откриването на ремонтираното учебно заведение в Бяла. На откриването участва министър председателят Бойко Борисов, той се разноски в двора и се спря да поговори с няколко дами. Докато разказваше на премиера, учителката се разплака.

"Дай да те върнем за една година...Може ли да ревем за работа, работа да искаш. Ще измислим нещо да поработиш в новото учебно заведение ", предложи й министър председателят. Той я заведе при министъра на образованието, който предложи учителката да работи 1 година на цивилен контракт. Оказа се, че вуйна Маргаритка, както я назоваха локалните хора, е била учителка и на директорката на новото учебно заведение.

"Дълги години чакахме това учебно заведение, тъй като Бяла има история в образованието, Образованието в Бяла беше за образец, гимназията ни беше една от най-хубавите в района ", сподели вуйна Маргаритка пред събралите се.


Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР