На училище 7 знака, че сте по-умни, отколкото смятате Проверете

...
На училище 7 знака, че сте по-умни, отколкото смятате Проверете
Коментари Харесай

7 знака, че сте по-умни, отколкото смятате

На учебно заведение 7 знака, че сте по-умни, в сравнение с смятате Проверете дали важат и за вас  Ванеса Николова 10 септември 2019, 08:48 .a{fill:#fff;}.b{fill:#676767;}  7 знака, че сте по-умни, в сравнение с смятате
7 знака, че сте по-умни, в сравнение с смятате
 Неофит Рилски: патриархът на българските учители и книжовници
Неофит Рилски: патриархът на българските учители и книжовници
 Как да накарате детето да обикне учебното заведение
Как да накарате детето да обикне учебното заведение
 Какво да създадем, в случай че детето ни е жертва на тормоз в учебно заведение
Какво да създадем, в случай че детето ни е жертва на тормоз в учебно заведение
 Колко получават учителите в Германия
Колко получават учителите в Германия
 Любимите ни книги, които (не) прочетохме в учебно заведение
Любимите ни книги, които (не) прочетохме в учебно заведение
 Забраненото учебно заведение: за какво някои дами са лишени от обучение
Забраненото учебно заведение: за какво някои дами са лишени от обучение
 Как да подготвим детето за първи клас в няколко лесни стъпки
Как да подготвим детето за първи клас в няколко лесни стъпки

есто в учебно заведение средата ни построява неверни показа за това какво в действителност значи да си образован.

Знаенето на уроците и изкарването на положителни оценки е значимо, само че не всеки път е индикатор за това какви умствени качества има едно дете.

Някои от най-великите мозъци на планетата са били неприятни възпитаници, което потвърждава, че положителното показване в учебно заведение се оказва индивидуален фактор за бъдещото развиване на едно дете.

Ето тези 7 знака са доказателство, че сте по-умни, в сравнение с смятате, въпреки и в учебно заведение да не сте били отличникът на класа:

Взискателни сте към самите себе си

Едно от нещата, което най-вече ви тормози, е, когато не можете да разберете даден текст или директива и прочие.

Умните хора са извънредно взискателни към самите себе и мъчно понасят нещо да се опира на техните благоприятни условия.

Информирани сте

Интелигентните хора нормално са осведомени за това, което се случва в света. Интересуват се от събитията, които вълнуват обществото.

Дори и да нямат задоволително време те постоянно се стремят да са в крачка със събитията, въпреки и четейки новините в обществените мрежи.

Често не ви схващат

Може би възприятието ви за комизъм е на друго равнище или пък говорите с прекомерно комплицирани думи.

За каквото и да става въпрос факт е, че умните хора постоянно остават неразбрани.

Но въпреки всичко не търсете грешката в себе си. Това е вашият метод, по който гледате на света, и би трябвало да се примирите, че не всеки ще успее да разбере гледната ви точка.

Имате умни другари

Интелигентните хора по принцип могат да поддържат връзка с всевъзможни персони, само че избират да се заобикалят с такива, които споделят техните ползи.

Имате огромни упования от себе си

Към умните хора всички постоянно подхождат с огромни упования, в това число и те самите.

Харесвате просветителните игри

Голяма част от интелигентните хора обичат да заемат времето си с просветителни игри – такива, от които има какво да научат.

На тях по никакъв начин не им се харесват да пилеят времето си.

Околните постоянно ви споделят, че сте умни

Много постоянно интелигентните хора не означават като нещо удивително своите качества.

Затова пък обаче близките го виждат и не пропущат момента да ви го кажат.

 Абонирайте се и прочетете първи " Непубликувано " и преглед на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ съдебна експертиза Редактор: Ванеса Николова Източник: .comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; } Фонетична БДС Изключена
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Не пропускай  <br> Патриархът на <strong> българските учители </strong> и книжовници <br>
Патриархът на българските учители и книжовници
 <br> От знак за <strong> благосъстояние </strong> и власт, до <strong> сладка отрова </strong>: история на захарта <br>
От знак за благосъстояние и власт, до сладка отрова : история на захарта
 <br> Кая Гербер в един от именитите тоалети на <br>
Кая Гербер в един от именитите тоалети на
 <br> <strong> Миди на прахуляк </strong> и други практики за <strong> от предишното
" />
Миди на прахуляк и други практики за "миене " на зъбите от предишното
Последни  <p><strong>7</strong> знака, че сте<strong> по-умни</strong>, в сравнение с смятате</p> 7 знака, че сте по-умни, в сравнение с смятате  На фотографията: Урсула фон дер Лайен и Жан-Клод Юнкер Сравнение: Екипът на фон дер Лайен и този на...  <p>Как <strong>да разчетем етикетите</strong> на храните</p> Как да разчетем етикетите на храните  <p>Това е електрическият автомобил за масите: VW ID.3</p> Това е електрическият автомобил за масите: VW ID.3  <p>Големият адронен колайдер в ЦЕРН &ndash; <span style= Големият адронен колайдер в ЦЕРН – машина на...  Учени настояват, че са разкрили лекуване против ХИВ Учени настояват, че са разкрили лекуване против ХИВ  Септември остава безоблачен и топъл, към този момент Септември остава безоблачен и топъл, към този момент  <p>Маратонецът, който&nbsp;<strong>спечели необут олимпийското злато&nbsp;&nbsp;</strong></p> Маратонецът, който завоюва необут олимпийското...  <p>Джонсън обеща&nbsp;<strong>Брекзит</strong> на 31 октомври н<strong>а всяка цена&nbsp;&nbsp;</strong></p> Джонсън даде обещание Брекзит на 31 октомври на всяка...  Започва ново огромно следствие против Гугъл Започва ново огромно следствие против Гугъл  <p>Имате <strong>капризен тийнейджър</strong>? С тези хрумвания за стая ще го спечелите</p> Имате придирчив младеж? С тези хрумвания за стая ще го...  Автор: Стефан Петрунов Внимавайте в картината, тъй като тя се сменя  Нов поврат за „ Брекзит ”, тежки удари за Борис Джонсън Нов поврат за „ Брекзит ”, тежки удари за Борис Джонсън  Пилотите на „ Бритиш Еъруейс “ в двудневна стачка Пилотите на „ Бритиш Еъруейс “ в двудневна стачка  Стрелба в холандския град Дордрехт, в ход е огромна интервенция Стрелба в холандския град Дордрехт, в ход е огромна...  Въвеждат 8 нови пътни знака за по-безопасни пътища Въвеждат 8 нови пътни знака за по-безопасни пътища  <p>Посланик Макаров: Не се месим в България</p> Посланик Макаров: Не се месим в България  Регионална инспекция за опазване на околната среда спря ТEЦ „ Брикел “ за забранен тип гориво Регионална инспекция за опазване на околната среда спря ТEЦ „ Брикел “ за забранен тип гориво  Красимир Вълчев Вълчев: Кризата за учители се задълбочава  <p>Световното състезание по художествена гимнастика онлайн в ефира</p> Световното състезание по художествена гимнастика на... Всичко от през днешния ден Виц на деня Оженил се шоп за македонка. Решил още първата вечер да се схванат кой ще командва у дома. -Имам три условия към теб – в случай че ги спазваш,… Прочети целия Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
Вход Регистрация Потребителско име* Парола* Запомни ме забравена ключова дума Потребителско име* Полето Потребителско име не би трябвало да е празно. E-mail* Полето E-mail не би трябвало да е празно. Парола* Полето Парола не би трябвало да е празно. Парола (отново)* Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно. Име Полето Име не би трябвало да е празно. Дата на раждане Полето Дата на раждане не би трябвало да е празно. Декларирам, че съм се срещнал с Общите условия за прилагане на услугите на Нетинфо. Истории, които споделяте  Да съблечеш българите: актови фотоси от предишния век  Къде не пишат домашни, учат върху лодки и вървят на учебно заведение със аероплан  Българи сътвориха човешка тъкан с 3D-биопринтер Българи сътвориха човешка тъкан с 3D-биопринтер  DW: Гладът се завръща в една от най-богатите страни на света DW: Гладът се завръща в една от най-богатите страни на света  5 години без писателя на вярата 5 години без писателя на вярата  Даяна и нейната bool(false) Водещи вести  Въвеждат 8 нови пътни знака за по-безопасни пътища Въвеждат 8 нови пътни знака за по-безопасни пътища  <p>Джонсън обеща&nbsp;<strong>Брекзит</strong> на 31 октомври н<strong>а всяка цена&nbsp;&nbsp;</strong></p> Ново проваляне за Джонсън и една оставка в Народното събрание  Септември остава безоблачен и топъл, към този момент Септември остава безоблачен и топъл, към този момент  Шпионски скандал: Разпитват някогашния редактор на „ Дума ” Шпионски скандал: Разпитват някогашния редактор на „ Дума ”  <p>Големият адронен колайдер в ЦЕРН &ndash; <span style= Големият адронен колайдер в ЦЕРН – машина на времето?  На фотографията: Урсула фон дер Лайен и Жан-Клод Юнкер Politico: Екипът на фон дер Лайен, спрямо екипа на Юнкер  <p>Как <strong>да разчетем етикетите</strong> на храните</p> Как да разчетем етикетите на храните  <p><strong>Липсата на секс </strong>след 50-годишна възраст крие опасности за здравето</p> Липсата на секс след 50-годишна възраст крие опасности за здравето  <p>Посланик Макаров: Не се месим в България</p> Посланик Макаров: Не се намесваме във вътрешните работи на България  <p>Имате <strong>капризен тийнейджър</strong>? С тези хрумвания за стая ще го спечелите</p> Имате придирчив младеж? С тези хрумвания за стая ще го спечелите  <p>Маратонецът, който&nbsp;<strong>спечели необут олимпийското злато&nbsp;&nbsp;</strong></p> Абебе Бикила – маратонецът, който завоюва необут олимпийското злато  Учени настояват, че са разкрили лекуване против ХИВ
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР