На церемония във волейболната зала в спортен комплекс “Христо Ботев

...
На церемония във волейболната зала в спортен комплекс “Христо Ботев
Коментари Харесай

Отличиха призьорите в игрите за купата на Ротари клуб - Враца

На гала във волейболната зала в състезателен комплекс “Христо Ботев ” бяха отличени тимовете и участниците класирали се на призови места в десетото юбилейно издание на обичайните училищен игри за купата на Ротари клуб – Враца.

“Благодаря на уредниците на събитието и на учителите, които ви поддържат. Не спирайте да спортувате, а ние ще продължим да работим за това, спортната база в нашия град да бъде на още по-добро равнище, да упражнявате в най-хубавите условия и да постигате още триумфи ”, съобщи в приветствието си кметът на Община Враца Калин Каменов.

Градоначалникът връчи премиите във футбола.

Тази година, присъединяване в игрите взеха 540 ученика от община Враца в четири типа спорт: футбол, волейбол, баскетбол и шахмат. Участие в игрите взеха също представители на СУ “Иван Вазов ”- Мездра и СУ “Св. Св. Кирил и Методий ” - Козлодуй.



На церемонията по награждаване участваха още: президентът на клуба Валентина Ангелова, вицепрезидентът Росен Дудушки, заместител регионалният шеф Милчо Стефанов, Мария Георгиева - специалист към Министерство на младежта и спорта, членове на Ротари клуб - Враца и др.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР