На церемония в "Медисън Скуеър Гардън" в Ню Йорк се

...
На церемония в "Медисън Скуеър Гардън" в Ню Йорк се
Коментари Харесай

Скандали и бели рози на наградите Грами 2018 г.

На гала в "Медисън Скуеър Гардън " в Ню Йорк се раздадоха 60-ите юбилейни награди "Грами ".

Големият победител на вечерта стана Бруно Марс.

Американският темп енд блус артист завоюва шест награди "Грами ", в това число в категорията най-хубав албум на годината за 24K Magic.

За първи път Бруно Марс, който е роден в Хавай, получава най-престижната премия "Грами " за албум. Той получи също "Грами " за ария на годината и за запис на годината.
 Бруно Марс Бруно Марс
Канадската певица Алесия Кара получи премия "Грами " в категорията най-хубав нов актьор, наричана "откритие на годината ", на церемонията в "Медисън Скуеър Гардън ".
 Алесия Кара Алесия Кара
Легендарният канадски артист и стихотворец Ленард Коен не получи приживе нито един път премия "Грами ", само че нощес бе почетен посмъртно с "Грами " в категорията за най-хубаво рок осъществяване за песента You Want it Darker, в която пее, че е подготвен да почине.

Церемонията не мина без кавги

Британският поп артист Ед Шийран получи две награди "Грами " - за най добър албум с поп вокал за албума Divide и за най-хубаво осъществяване на поп соло за Shape of You.

Това обаче не се хареса на почитателите на певицата Кеша, които очаквали тя да вземе премията в категорията за най-хубаво поп соло осъществяване за песента Praying.

Сингълът е отдаден на дамите станали жертва на полов тормоз, а текстът споделя нейната персонална история. Кеша призна в общественото пространство, че е била насилвана от продуцента си дълги години.

"Чудесно е, когато четири дами са номинирани в една категория и най-после спечелилият е мъж. Разбира се, мъжът е не различен, а Ед Шийран ", гласи коментар в Туитър.

love when four women are nominated in a category and the only man takes it home esp when that man is ed sheeran #Grammys
— Jessica Goldstein (@jessicagolds) January 29, 2018
"Кеша бе ограбена ", считат други.

kesha was robbed
— Tracy Boomeisha-Ann Clayton (@brokeymcpoverty) January 29, 2018
Разочарован от премиите остана и рапърът Джей-Зи.

Съпругът на Бионсе не получи нито една от премиите "Грами " в осемте категории, в които бе номиниран и реши да не пее на церемонията.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР