На церемония в американския град Нюарк тази нощ певицата Тейлър

...
На церемония в американския град Нюарк тази нощ певицата Тейлър
Коментари Харесай

Тейлър Суифт - големият победител на тазгодишните видео награди на MTV

На гала в американския град Нюарк тази нощ певицата Тейлър Суифт завоюва най-важното отличие на годишните видео музикални награди на MTV - за видео на годината за 10-минутната версия на песента й " All Too Well " от 2012 година



Песента е един от шлагерите от предишното на Суифт, които изпълнителката презаписа след спор с някогашната си звукозаписна компания, напомня Българска телеграфна агенция. Заради новия си клип тази година, песента донесе на певицата още две награди - за най-хубаво дълго видео за и постановка. Веднага откакто получи премията, Тейлър Суифт изненадващо оповести, че на 21 октомври ще излезе новият й албум, а по-късно в обществените мрежи тя сподели, че албумът ще носи името " Midnights " и ще включва " истории за 13 безсънни нощи, разпръснати през целия й живот ".



Рапърката Ники Минаж си потегли от церемонията с две награди - " Авангард " на името на Майкъл Джексън и с наградата за най-хубаво хип-хоп видео за парчето " Do We Have a Problem? " в съдействие с Лил Бейби. При получването на оценката за авангардно видео Ники Минаж реши да приказва за психологичното здраве. В тази връзка тя изясни, че Уитни Хюстън, Майкъл Джексън, Лил Уейн, Кание Уест са едни от хората, които са били нейно ентусиазъм и добави: " Иска ми се те да бяха тук. Иска ми се хората да схванат през какво минават и да одобряват психологичното здраве насериозно ".



" Ред хот чили пепърс " също получиха две награди - за най-хубаво рок видео за парчето " Black Summer " (което те извършиха и по време на церемонията) и за " Глобална икона ", премия, която те посветиха на барабаниста на " Фу файтърс " Тейлър Хокинс, който умря по-рано през годината.



Хари Стайлс също прибави две оценки към сбирката си - за най-хубаво поп видео за " As It Was " и за албум на годината за " Harry`s House ". Стайлс одобри трофеите си посредством видеовръзка от зала " Медисън скуеър гардън ", където му предстоеше да изнесе концерт.

Бед Бъни завоюва наградата за реализатор на годината, а за ария на годината беше определена " Happier Than Ever " на Били Айлиш. Отличието за най-хубав нов реализатор отиде при изпълнителка на шлагерите " Breakfast " и " Boyfriend " Дав Камерън. Би Ти Ес завоюваха наградата за най-хубава група, а миналогодишните спечелили на " Евровизия " " Монескин " - за най-хубаво различно видео за " I Wanna Be Your Slave ".


" Монескин " театралничат с премията за най-хубаво различно видео за " I Wanna Be Your Slave ".

Актьорът Джони Деп, на който шоубизнесът обърна тил по време на правосъдната борба за клюка с някогашната му брачна половинка Амбър Хърд, се появи за малко по време на наградното шоу. Ликът на Деп беше вметнат цифрово в шлема на висящия от тавана амулет на премиите - Лунния човек. " Имам потребност от работата ", пошегува се артистът.


Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР