На централния плаж в Приморско наемът на чадър и шезлонг

...
На централния плаж в Приморско наемът на чадър и шезлонг
Коментари Харесай

В Примоско чадърът ще струва 1 лв., в "Св. Константин и Елена" - 10 лв.

На централния плаж в Приморско наемът на чадър и шезлонг ще коства по 1 лева дневно, а в курорта " Св. Константин и Елена " - 10 лева Това е записано в концесионните контракти на новите стопани, утвърдени през днешния ден от държавното управление.

За концесионер на плаж " Приморско-централен " е избран " СОФ ПРОЕКТ ИНЖЕНЕРИНГ " ЕООД. Той ще предлага цена на чадър и на шезлонг от по 1 лева в платената зоната на плажа.
Плажът " Св. Св. Константин и Елена - огромен плаж " ще се стопанисва от " Свети Свети Константин и Елена холдинг " АД. Цената за прилагане на чадър и шезлонг е от по 10 лева
Размерът на концесионните заплащания за всяка календарна година от периода на концесиите е избран според признатата от Министерския съвет Методика за установяване на минималния размер на концесионното плащанеза морските плажове, както и препоръчаните от концесионерите размери на отчисленията от базата за пресмятане размера на концесионното заплащане, се споделя в държавното известие.

Концесионерите са определени с конкурс, а договорите им са за по 15 година
Процедурата за даване на концесия на плажа в комплекса " Ривиера " край Варна е прекъсната " заради липса на оферта, чието наличие да дава отговор на условията ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР