На третата заключителна среща по проект „Въвеждане на Общата рамка

...
На третата заключителна среща по проект „Въвеждане на Общата рамка
Коментари Харесай

Банско представи опита си при внедряването на нови модели в администрацията

На третата заключителна среща по план „ Въвеждане на Общата рамка за оценка (CAF) в администрациите “, изпълняван от Института за обществена администрация, Община Банско показа опита си при внедряването на Модела CAF. Моделът CAF в действителност съставлява система от принадлежности за осъществяване на самокритика на работата на администрацията, въз основата на която да се изведат области за усъвършенстване, и надлежно ограничения за рационализиране, оповестиха от пресцентъра на Общината.
Секретарят Иван Кадев и шефът на административните действия Десислава Хаджирускова показаха своята работа по системата, акцентирайки върху мотивационния профил на чиновниците и ограниченията за повишение на мотивацията за работа.
„ Въведохме от време на време анкетно изследване за отчитане на равнища и трендове на задоволеност измежду чиновниците и разискване на резултатите, постарахме се да подобрим процеса на атестиране на чиновници при провеждането на междинни срещи, както и да разработим механизми за отчитане присъединяване на чиновниците в работни групи и екипи при установяване спомагателното заплащане за реализирани резултати”, показа Хаджирускова по време на своето показване.
За последните 6-7 години Общинска администрация Банско се утвърди като една от работещите обществени организации в България. Банско е призьор в „ ИТ Оскарите” на България през 2013 година, като към момента огромна част от останалите администрации са в ролята на догонващи във връзка с брой внедрени и работещи електронни услуги. Общината е повторен притежател на Етикет за нововъведения и положително ръководство на локално равнище за 2014г и 2016г., водач в прозрачността за 2017 година и 2018 година съгласно класацията на „ Фондация Програма достъп до информация”.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР