на Тракеия“ е названието на нов продукт, който осигурява надеждна

...
на Тракеия“ е названието на нов продукт, който осигурява надеждна
Коментари Харесай

За да дишаш свободно!

на „ Тракеия “ е названието на нов артикул, който обезпечава надеждна отбрана против вирусни и бактериални инфекции на дихателните пътища. Неговото сложно влияние въз основа на изцяло естествен състав от билки, познати още от древността, го отличава от другите лекарства или хранителни добавки.

Благотворното деяние на продукта се дължи на умелото съчетаване на съставки, измежду които са стръковете от странджански чай – билката, която се появява преди към 60 милиона години, надживява ледниковата ера и придвижва своето обръщение за оцеляване и пригаждане на организма.
Киро Проданов – първият изобретател на нейните качества, оповестява: „ Фитохимичните разбори потвърждават съществуването на огромно многообразие от биологично дейни субстанции. В екстрактите е открито съществуването на противовъзпалителна, болкоуспокояваща, противоязвена, кардиопротективна, антихипергликемична и гастропротективна интензивност “. Билката има чудодейно деяние, счита той.
Широкоспектърното въздействие на „ Баланс дихателна система “ е обезпечено посредством екстрактите от други целебни растения, познати като естествено средство от вековните обичаи за лекуване на кашлица, настинка и възпаления на дихателните пътища. Букетът от билки включва планински лимон, който преодолява кашлицата, бял равнец, мащерка, кръвен здравец, перуника, бъз и семена от копър, добре познати с противовъзпалителното си, спазмолитично, муколитично, антимикробно и имуностимулиращо деяние върху белодробните тъкани.

Екстрактът от слез съдържа слузни субстанции, които образуват предпазен филм върху раздразнената дихателна лигавица и има успокоителен резултат. Екстрактът от черна боровинка, богата на витамин С и други антиоксиданти, подкрепя имунната система за понижаване на тежестта и продължителността на респираторните инфекции. Екстрактът от мента спомага за отварянето на прочистените дихателни пътища.

Богатият състав на фибри, витамини и минерали в лимеца, пектина и инулина освен укрепва противовъзпалителното деяние, само че и покачва имунната резистентност по отношение на наново заразяване.

Така се реализира нужният баланс за протичането на естествените оздравителни процеси.


Величка Маринова: Пребори продължителен синузит и мигрена

Доволна съм от избора на добавката на „ Тракеия “ за дихателната система, тъй като с помощта на нея се оправих с хроничния синузит и главоболието, които ме мъчеха с години. Сега, щом се появят начални признаци на хрема или болно гърло, тя е моята поддръжка за тялото ми. Освен това в практиката си меря съществуването на патогенни гъбички, бактерии, вируси и паразити в човешкото тяло. Виждам по какъв начин тези добавки повлияват добре върху хората, които ги одобряват.

Светослав Вълчев: Помага на тима да печели медали

Аз съм треньор по таекуондо и постоянно предлагам тази добавка на момчетата от тима, когато имат неразположения, изключително преди надпревари. Дишането в нашия спорт е от особена значимост! Продуктът прочиства дробовете, възстановява дихателния размер, работи профилактично още с появяването на първите признаци на настинка или грип. Спомага за по-бързо възобновяване след боледуване. Облекчава необикновено доста отхрачването и бързото възвръщане на положителната форма.

Доброто здраве е баланс.
Той ви чака на www.trakeya.com



Читателите на Списание 8 получават 20% отстъпка за всички артикули на „ Тракеия “ с промокод spisanie8 в уеб страницата www.trakeya.com

За контакти:
София, ул. „ Варна “ 50trakeya.com
+359 892 749 699
[email protected]

Статията е оповестена в Списание 8, бр. 2/2024 г.
Източник: spisanie8.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР