На традиционната си пресконференция преди кръга в Англия старши треньорът

...
На традиционната си пресконференция преди кръга в Англия старши треньорът
Коментари Харесай

На Гуардиола му омръзна и отговори шеговито на въпрос за Манчестър Юнайтед

На обичайна си конференция преди кръга в Англия старши треньорът на - Хосеп Гуардиола, бе запитан какво мисли за изказванията, че Ралф Рангник ще бъде новият ментор на градския противник . Испанецът призна, че не се познава персонално с него и отговори в закачлив звук:
" Не се познаваме. Веднъж през живота си съм приказвал с него по телефона. Не сме се срещали персонално, само че знам, че свърши чудесна организационна работа в Република България Лайпциг и като цяло натрупа много опит и престиж в Германия ", стартира Пеп, само че публицистите продължиха с въпросите в тази тенденция:
" Вижте, вижте, в последните 10 дни се завъртяха 20 имена за вероятен треньор на Манчестър Юнайтед. Не мога да приказвам поотделно за всяко едно от тях. Може би би трябвало да би трябвало да легна да поспя първо, с цел да можем да отделим след това три часа и да обсъдим всички вероятни претенденти за Юнайтед ", отби " офанзивата " Гуардиола.
Коментарите по адрес на Ралф Рангник " валят " в последните часове, само че един от тях бе много отрицателен, пристигна от Русия и !
" Гражданите " посрещат Уест Хям в неделя от 16:00 ч. българско време. " Чуковете " са в напредък и са на четвърто място в класирането (23 точки), до момента в който Сити е на втора позиция с актив от 26 пункта!
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР