На този запис няма нито една дума, зад която не

...
На този запис няма нито една дума, зад която не
Коментари Харесай

Асен Василев: На записа няма дума, зад която не заставам

На този запис няма нито една дума, зад която не бих застанал. Това са думи, които съм казвал на гласоподавателите. Това сподели съпредседателят на Политическа партия Асен Василев в предаването „ На фокус “ по Нова телевизия.

Той уточни, че от записа са отрязани избрани изявления, като да вземем за пример това за съгласуването на службите или че би трябвало да се създадат промени в държавната администрация, уточни той.

Той прикани всички да чуят цялостния 4-часов ресурс, с цел да стане ясно, че няма коалиция, няма сделки и че против решението за договаряния с ГЕРБ има сериозна опозиция на част от членовете на Политическа партия. От записите, съгласно него, не излиза нещо, което не се е знаело от гласоподавателите, или от ГЕРБ.

„ Цялата мелодрама, която се пробва да се развие към това нещо, може би е за да се извади някакво преимущество в преговорния развой. Властта за нас не е самоцел. Властта е, с цел да могат да се свършат потребни неща за страната – еврозоната, Шенген, разчистване на правосъдната система ”, уточни Василев.

Според него не би трябвало да има смяна в контрактувания ротационен принцип.

„ Очаквах да има офанзива против това държавно управление, против опита за съставянето му. Има доста мощни ползи то да не стане ”, сподели Василев.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР