На този етап няма връзка между атентата срещу Иван Гешев,

...
На този етап няма връзка между атентата срещу Иван Гешев,
Коментари Харесай

Има ли връзка между атентата срещу Гешев и убийството на Къро?

На този стадий няма връзка сред атентата против Иван Гешев, заканите против магистрати и убийството на Красимир Каменов-Къро. Около това се сплотиха някогашният шеф на ЦСБОП Тихомир Стойчев и юрист Людмил Рангелов в „ Тази заран “.

„ Пресилено е да се пресилва такава версия “, съобщи Стойчев.

„ Според мен няма такава връзка. Няма съображение да се прави такава на този стадий. Други ползи е засегнал “, сподели Рангелов.

„ Може би там е засегнал нечий забавни. С огромна безочливост е направено, само че и с висока доза професионализъм “, посочи още Тихомир Стойчев.

„ Ако има страна, за която се знае, че минимум въздействие може да оказват нашите правоохранителни органи, това е Южна Африка. Не на вятъра там е избрал да живее Красимир Каменов. Не чакам никакво развиване и резултат във връзка с поръчителите и причинителите “, уточни Рангелов.

Според Тихомир Стойчев е рано да се вършат изводи. 

" Средата, в която Каменов е избрал да живее през последните години, е доста особена. В Африка има доста ксенофобия, високо равнище на безработица и появяването на всеки чужденец, който разполага със средства, може да повдигне ползи на избрани кръгове “, смята Стойчев.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР