На този етап няма решение за проблема с циганската престъпност.

...
На този етап няма решение за проблема с циганската престъпност.
Коментари Харесай

Кардинално решение на проблема с циганите - чрез закона за трите удара

На този стадий няма решение за казуса с циганската престъпност. Това сподели анализаторът проф. Михаил Константинов, представен от " Фокус ". По думите му в България има 200 хиляди роми, които са не функционално, а изцяло необразовани, и които са обречени да бъдат новобранци в публичния живот. Проф. Михаил Константинов изясни, че има задоволително оферти за прекратяване на тази наклонност, само че добави, че не е ясно, до каква степен ще дадат резултат. Факт е, че дори не се и ползват, добави анализаторът.

" Настроението в страната е за взимане на твърди ограничения в границите на закона. Много е значимо да се промени законът. Непрекъснато четем за хора, които имат по няколко условни присъди. Вижте, какво става в Америка. В доста щати има " Закон за трите удара “. Извършиш ли трето закононарушение – 25 години в пандиза или до живот. Преценяват, че към този момент не си кадърен да се върнеш в човешкото общество като естествен жител и те изхвърлят от себе си и те затварят до края на живота ти.

Тук имаме хора с по десетки и стотици осъществени закононарушения. Дайте да помислим за въвеждането на правилото за " Трите удара “, предложи професорът. Според проф. Константинов неналичието на дълготрайна тактика за оправянето с циганската престъпност се дължи на краткосрочния небосвод на актуалните политици. Те мислят четири години напред, а доста постоянно и две, заключи анализаторът.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР