На тези избори влизаме с 38 кметове от Движението за

...
На тези избори влизаме с 38 кметове от Движението за
Коментари Харесай

Мустафа Карадайъ: С №57 да изберем 57 кметове на ДПС 

На тези избори влизаме с 38 кметове от Движението за права и свободи, определени през 2019 година. Сега нашият номер е 57. Иншалах, живот и здраве, дано на финала на тези избори отчетем с 57 кметове на общини, определени от Движението за права и свободи. Това съобщи водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ в шуменското с. Борци, община Венец. Той и екипът на Централния избирателен лъч участваха на обичайните мазни битки.

Североизточна България, Делиорманът, земята на огромните борци Коджа Юсуф и Филиз Пехливан ще дадат модела за успеха, модела на първенците, сподели Карадайъ. И добави: „ Да си пожелаем сполучлива акция. Бъдете живи и здрави! ”.



Когато тръгнахме да организираме тези битки, течаха процедурите по номинации на претендентите за кметове и общински съветници, ракзаза Карадайъ. Но може би сме предусещали, че  във Венец изборите ще приключат авансово с оповестяването на претендента ни за кмет – госпожа Нехрибан Ахмедова, сподели още водачът на Движение за права и свободи. Днес можем да се поздравим – тя е единствен претендент и на процедура към този момент е определена за кмет на Венец, добави Карадайъ.

Борците Коджа Юсуф и Филиз Пехливан популяризираха Делиормана в целия свят. Не единствено в Къркбунар или Едирне, а и в Европа, в Америка и в Канада. Коджа Юсуф е бил 57 пъти първенец, сподели Карадайъ.

Ние тръгваме на избори със символиката на първенците, със признака на успеха от община Венец, сподели Мустафа Карадайъ. 

Преди това екипът на Централния избирателен лъч на Движение за права и свободи отпред с ръководителя Мустафа Карадайъ, народни представители и претенденти за общински кметове, общински съветници и кметове на кметства от Движение за права и свободи поставиха венци и цветя пред паметника на именития герой Филиз Нурулла в  село Борци, община Венец.

Мустафа Карадайъ постави венци и цветя пред паметника на Кожда Юсуф в Хитрино. 

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР