На тези избори трябва да подкрепите ГЕРБ не за друго,

...
На тези избори трябва да подкрепите ГЕРБ не за друго,
Коментари Харесай

Борисов в Разград: Три пъти съм се нагърбвал и съм вадил България от кризата

„ На тези избори би трябвало да подкрепите ГЕРБ не за друго, а тъй като сме изгубили основния смисъл на страната – институциите. Ние нямаме един престиж в страната, не имаме вяра на институциите. Това е разпад ”, съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов пред стотици симпатизанти в Разград.

„ От първия ден им споделяме, че крадат по един лев от джоба на хората и животът го потвърди. Инфлацията скочи двойно. Те съзнателно сътвориха тази инфлация. При нас беше нула “, акцентира той.

„ Сега, сякаш са вдигнали пенсиите, а те не ви стигат. От какво нарастнаха дървата? Гората стана по-скъпа ли? Напротив – изнасяме, само че сложиха надценка. Дупката в бюдежбата става голяма. Кое наложи в България да стане толкоз скъпо? Всичко произвеждаме. Виновно е неприятното ръководство “.

„ Вие би трябвало да ме убеждавахте да върша държавно управление. Те имат 2000 души в центъра на София, блокират всяко дейности, тъй като обслужват други ползи. Всичко заобикаля България “, съобщи водачът на ГЕРБ.

„ Никаква война не ни е отговорна. Три пъти съм се нагърбвал и съм вадил България от рецесията. Дупката е към този момент към 10 милиарда лв.. Ще понесем тези пасиви. Истински се надявам да върнем България още веднъж в пътя “, означи той.

Борисов акцентира значимостта на страната ни на Балканите и посочи работата в региона на етническа приемливост.

„ Доказахме етническата приемливост в смесените региони. Истински ме заболя, че не е изографисана църквата. Когато си тръгвахме, оставихме пари да се оправи джамията. Нито подът е пипан, не е мръднало. Щяхме да сме приключили към този момент “, сподели Борисов.

„ Винаги съм помагал на кметовете, без значение от партийната им принадлежност,  подчерта Борисов. Затова и в този момент аленият Денчо Бояджиев му споделил: направете държавно управление. Дори показал, че в Разград дружно ръководят 4 партии - ГЕРБ, Движение за права и свободи, Българска социалистическа партия и Демократична България.

„ А ние слушаме закани: „ в случай че не сме ние - отиваме на нови избори ". Рано или късно някой би трябвало да ръководи и да понесе тия пасиви. Желая същински да върнем България още веднъж, само че то мъчно се връща ”, посочи Борисов.

„ Представете си едно правитество по какъв начин ще се оправи, в случай че не се обедним като народ нищо положително не ни чака. Ако сме първи няма да шикалкавим – ще създадем държавно управление, само че в случай че не – ще кажа, който желае да ръководи.  Това е дезертиране. Всеки път по 100 милиона за избори. Над 1 милирад сме дали досега  да си чешем егото другите партии ”, акцентира водачът на ГЕРБ. 

„ Само за 6 месеца Политическа партия падна чудовищно. Сигурно откачат като гледат че сме равни, а те са събрани дружно.

Инфлация, цени, ограничения – единствено здрава власт ще се оправи. 

Те в този момент приказват за еврозона, само че това означава  надзор. Най-лесно е да се блокира еврозоната като вдигнеш инфлацията. И при този мигрантски напън, същото може да се каже за Шенген.  Съединениетпо прави силата не го използван като народ, силата е всички етноси да работим дружно ”. 

Борисов съобщи, че толкоз цялостна зала е виждал единствено, когато Симеон II го бил поставил лидер в Благоевград и Пловдив.

„ Царят беше необичаен подарък за България. Него царедворците му го провалиха. България щеше да е напред, в случай че тези около Иван Костов не го бяха провалили. Ако Национална движение „Симеон Втори" бяха създали коалиция със Съюз на демократичните сили, знаете ли къде щяхме да бъдем в този момент? Царедворците му сложиха кол. Ние сами се борим против 7- 8 партии. Политическа партия е по-слаба от нас, само че не знам какво ще вършат в случай че изгубят, а и да завоюват са в изолираност. Вместо да споделят да забележим по какъв начин да се решат проблемите, те ще бъдат в изолираност като нас. Трябва да има постоянни водачи, които да мислят за триумфа на страната “, напомни водачът на ГЕРБ.

.„ Победата ни е нужна, не на нас като коалиция, а на хората в България. Нужна е, тъй като ще се даде опция да създадем лично държавно управление, без прегъване на ръце.

През последните 2 години, хората, които имат вяра в нашия тим и в Борисов, ще давахте мощ. През този месец на акция прекомерно мнго неща ще се кажат и ще се чуят. Ясно е, че тези, които се управляваха в репресии не могат да реализират нищо ”, съобщи от своя страна Десислава Атанасова, която е лидер на листата в Разград. 

„ 2 години липса на управнически решения. 2 години липса на политическа отговорност. 5 следващи избора. Избори, които костват доста на страната. Както ощетяваха с бензина, с газа и тока.

Днес стана ясно, не от нас, а от Българска народна банка – растежът на Брутният вътрешен продукт ще се забавя и ще премине в спад. Ако България няма държавно управление с ясна политическа отговорнсот от хора, които могат, не дилетантите и мажоретките, а от хора експерти, преодолявали рецесии и които милеят за България. Това сме ние – имаме ясна стратегия и в продължение на 2 години изобличавахме всяка неистина. Всеки ден лъжеха, че ще обезпечат самун на всяка софра, за евтините дървата за всеки дом. Очакваме да ни дадете мощ и кураж и да застанете зад нашия тим ”, заключи Атанасова. 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР