На тези избори битката е между реформаторските и реставраторските сили.

...
На тези избори битката е между реформаторските и реставраторските сили.
Коментари Харесай

Атанас Атанасов: На тези избори битката е между реформаторските и реставраторските сили


На тези избори борбата е сред реформаторските и реставраторските сили. Това сподели в предаването „ Лице в лице “ съпредседателят на " Демократична България " (ДБ) Атанас Атанасов, уточнявайки, че реставраторските сили са ГЕРБ и Движение за права и свободи.

По думите му се вършат внушения с изказванията, че тези избори нямат значение, тъй като след тях няма да се случи нищо.

„ Обслужват едно задкулисие, на което му е комфортно да работи в такава среда – в мътна вода да ловят риба. Удобно е да няма парламентарен надзор. Може би на избрани среди, свързани с президента, се услади изпълнителната власт без надзор на Народното събрание “, разяснява Атанасов.

Според Демократична България България има потребност от постоянно държавно управление и работещ парламент, тъй като парламентарната република буксува и това се отразява на всичко.

Той регистрира като неточност решението на „ Продължаваме промяната “ (ПП) да не се коалират с Демократична България на идните избори.

„ Ние постъпихме правилно, предлагайки да се явим в коалиция, с цел да бъдем сигурна първа политическа мощ “, съобщи Атанас Атанасов.

„ Ако предходната година Демократична България поддържа мандатоносителя в лицето на Политическа партия, в този момент към този момент имаме един доста значим друга идея, а точно евроатлантическата мощ на България. В резултат на войната виждаме, че има промени в настройките. За Демократична България участието ни в НАТО и Европейски Съюз е било постоянно главен приоритет “, сподели Атанасов.

Какво счита Атанас Атанасов за енергийната сигурност на България – гледайте във видеото.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР