На територията на завода Азовстал в Мариупол се крият особено

...
На територията на завода Азовстал в Мариупол се крият особено
Коментари Харесай

Военен канал: В подземията на Азовстал в Мариупол се крият военни от НАТО и Чуждестранния легион

На територията на завода " Азовстал " в Мариупол се крият изключително значими хора. Това излиза наяве от детайлностите, които военният сътрудник Александър Сладков разгласява в Телеграм-канала си за предаването в плен на 267 украински морски пехотинци преди дни.

Именно в завода " Азовстал ", настояват от съветската войска, са се укрепили националистите от батальона " Азов ", който се счита за персоналната бойна част на милиардера Ринат Ахматов.

Според Сладков военните са излезли от подземията с оръжие и муниции.

" Те са се предали не тъй като са се отчаяли, гладували, или паднали духом. Бойците са били спокойни, ръцете им не са треперели. Те просто са решили, че няма да умират за киевската върхушка. Те за разбрали, че ги погребват живи, с цел да спасят тъкмо тези хора от бункерите, за които приказват в " Азовстал " - значими и секретни ", написа Сладков.

Според Сладков, когато бъдат осветени имената на тези, които се крият в катакомбите на завода, това ще стане сензацията на идната седмица.

Телеграм-каналът на " Оперативна сводка " заяви, че катакомбите под " Азовстал " се намират на дълбочина до 35 метра и имат обща дължина 24 километра.

Там се намира конфиденциален обект на НАТО PIT-404 и секретна биолаборатория на блока с биологическо оръжие.

В бронираните тунели са блокирани офицери от Алианса.

По данни на канала в катакомбите се намират към 240 чужденци. Сред блокираните има офицери от НАТО и от френския Чуждестранен легион, личен състав от биолабораторията и към 300 души защита от батальона " Азов ".

Известно е, че биолабораторията е построена и експлоатирана от компания, обвързвана с Хънтър Байдън, Ринат Ахметов и Володимир Зеленски, написа " Оперативна сводка ".

В лабораториите на този обект са се провеждали тествания по производството на биооръжие, твърди каналът. В опитите са взели участие главно западни експерти.

Съдейки по протичащото се, не всички от френските офицери от разузнаването и спецоперациите са съумели да изоставен Мариупол. Това изяснява и честите позвънявания по телефона на Еманюел Макрон до Кремъл.

Появиха се и сведения, че няколко опита за изтеглянето им с хеликоптери са се провалили.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР