На територията на американската военна база Форт Дикс е убит

...
На територията на американската военна база Форт Дикс е убит
Коментари Харесай

През 1978 г., във военната база Форт Дикс е убит извънземен

На територията на американската военна база Форт Дикс е погубен извънземен.Тази история се е случила през 1978 година През 80-те години на предишния век, тя е необятно обсъждана измежду феновете на НЛО и тайните теории.Наскоро, случилото се още веднъж бе припомнено на света, в книгата на тайния теоретик Джон Хер – “Strange Craft: The True Story of an Air Force Intelligence Officer’s Life with UFOs ”.Основният свидетел на тази история се смята пенсионирания майор от Военновъздушни сили на Съединени американски щати – Джордж Файлер, който през тези години служи във военна база във Форт Дикс (Fort Dix), Ню Джърси. Самият той не е видял нищо от случилото се, само че е разговарял с тези, които били наясно какво се е случило.

 Джордж Файлер
Джордж Файлер На 18 януари 1978 година, в 2 ч., покрай Форт Дикс, военният патрул вижда неидентифициран обект, който лети ниско в небето. Тъй като обектът не приличал на американски боен аероплан, офицерът на патрула заподозрял противников шпионски уред и почнал да го преследва с джипа с който патрулирали.Въпросният патрул бил от новите попълнения в базата и това им бил едвам трети наряд.След два часа гонене, офицерът най-сетне се доближил до обекта, който продължавал да лети ниско над земята. Изведнъж, НЛО се оказал тъкмо над него, излъчвайки интензивно синьо-зелено зарево.Летящата машина внезапно трансформирала посоката и кацнала към 100 метра в страни от пътя.
Джипа я последвал,като спрял на десетина метра от нея.Всички 3-ма военни в колата гледали машината с неразбиране.След няколко минути в безмълвие видели „ едва сиво-кафяво творение “, което ненадейно се появило до колата.. Офицерът описал съществото: “Високо към 120 см, с несъразмерно огромна глава, дълги тънки крака и фино тяло, сиво-кафяво на цвят. ”Светлините на автомобила добре осветявали създанието. Офицерът незабавно сграбчил револвера си и изплашено извикал на съществото да не мърда. Когато то пренебрегнало заповедта му, той стрелял по него. Изстрелял пет патрона в тялото му.Четете още: Уфолози настояват, че в Карпатите има НЛО база (видео) Съществото потрепнало, когато патроните го улучили, паднало и от него се разнесла остра неприятна миризма, сходна на амоняк.Когато офицерът се обадил на управлението на военната база, на мястото дошъл специфичен екип. Те работили по този начин, като че ли не виждали такова създание за първи път. Наредили на всички да мълчат за случилото се, след което взели тялото със себе си и го отнесли във военната база на военновъздушните сили Райт-Патерсън в Охайо.И в този миг от историята, се появява майор Джордж Файлер. Рано сутринта, на 18 януари, той дошъл в базата Форт Дикс, с цел да се приготви за брифинг с висши офицери.Когато се срещнал със своят другар старши сержанта, който управлявал щатния личен състав, той изглеждал разчувствуван. Файлер го попитал какво се е случило и той му споделил, че “в базата е убит чужд ”.Джордж Файлер споделя: “Лицето му беше неясно, а очите му необятно отворени. Когато го попитах дали този чужд идва въпреки това, той отговори, че идва от Космоса, и че е извънземен. Освен това той ми сподели, че НЛО непрекъснато се появяват към нашата планета и постоянно кацали в базата ”По-късно Файлер се опитал да разбере детайлностите, само че нищо не съумял да научи, заради засекретената към този момент информация. Той не съумял да види фотоси на убития извънземен, само че споделя, че сигурно знае какво се е случило на мястото на убийството.Сега Файлер е на 84 години и живее със брачната половинка си в Медфорд (Medford). Въпреки строгата секретност, никой не е заповядвал на Файлер да мълчи за този случай. От 80-те години стартира да приказва за случилото се с всеки уфолог, който се интересува за случилото се.Когато историята на Файлер попада в медиите, Военновъздушни сили на Съединени американски щати незабавно отхвърлят всичко, наричайки го машинация. Независимо от това, Файлер даже и в този момент твърди, че всичко разказано е правилно.След този случай, той самият се увлича по уфологията. Известно време е началник на източния клон на американската уфологична организация MUFON.Следвайте ни в Instagram, Twitter и Youtube за забавно и мистериозно бонус наличие!

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР