На тайно посещение в България се върна Григор Димитров. Спортистът

...
На тайно посещение в България се върна Григор Димитров. Спортистът
Коментари Харесай

Гришо се върна тайно в България

На скрито посещаване в България се върна Григор Димитров. Спортистът дойде вкъщи, с цел да отдъхне малко и да потърси излаз от рецесията, в която е попаднал.

Най-добрият ни тенисист се завърна в Българя след отпадането още на първия кръг на Уимбълдън. И както наподобява контузията в рамото продължава да въздейства на положителната му игра.

Димитров си стегна багажа от Лондон за София, още след края на присъединяване си. Той решил да се види с най-близките си и да се посъветва с родителите си, по какъв начин да се оправи със срутва.

Гришо разчита майка му и най-много татко му, да му дадат най-точния съвет—да остане ли с Андре Агаси и да продължи ли с Радек Щепанек.

Освен това Димитров обичайно си е взел отмора след края на сезона на трева. И за първи път откогато е експерт, я прекарва в родината си.

Предишни години двамата с приятелката му Никол Шерцингер обикаляха Средиземноморието — Капри, Ница, Монте Карло, Кан… Но преди няколко месеца двамата се разделиха и явно са решили да почиват по родните си места. При това поотделно.

Никол отпразнува рождения си ден със фамилията си в Хавай и не спря да пуска провокативни фотоси от плажовете. Димитров пък избра от своя страна България.

Той ще разделя времето си сред София и Хасково, а нетърпеливи негови почитатели към този момент цяла седмица обикалят кортовете на парка Кенана с вярата да го видят, написа България през днешния ден.

Те се надяват, той да се прибира по-често в България, изключително откакто при раздялата с Никол, Гришо прекара цяла седмица в родината.

Димитров се надявал прибирането му в България да не стане публично притежание, само че бе оголен, до момента в който плащаше санкция за погрешно паркиране в София, в събота следобяд.

Той бе на късен обяд с мениджъра си Георги Стоименов, само че не съобразил, че синята зона работи до 18 часа. Гришо заплати глобата на хората от градска подвижност и колата му не беше вдигната.

След няколко дни отдих в родината, Гришо се насочва непосредствено към Съединени американски щати. Той промени програмата си и вместо към шампионата във Вашингтон, ще взе участие на АТП 250 в Атланта.

Тенисистът се надява да направи положително показване там и да се върне в Топ 50 на международната класация. В противоположен случай е застрашен да играе на квалификации за шампионатите Мастърс 1000 на твърди кортове, които следват.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР