На тържествена церемония в София Регионалното управление на образованието -

...
На тържествена церемония в София Регионалното управление на образованието -
Коментари Харесай

Връчиха отличие за усъвършенстване и развитие на РУО-Враца /снимки/

На тържествена гала в София Регионалното ръководство на образованието - Враца публично получи знака „ Ефективен CAF консуматор “, научи организация BulNews. В наличието на Мими Йотова - началник на Ресурсния център по CAF, изпълнителният шеф на Института за обществена администрация Павел Иванов връчи оценката на госпожа Лорета Колева - шеф на РУО - Враца, като участваха и други представители на работната група от районното ръководство на образованието в града под Околчица. Това е самопризнание за напъните за рационализиране и развиване на потенциала на чиновниците на институцията.
РУО - Враца ползва от 2020 година Общата рамка за оценка (Common Assessment Framework – CAF), която се реализира по план на ИПА. Служителите минаха няколко образования за използването на CAF. Осъществен е комплекс от действия за внедряване на този инструмент за изцяло ръководство на качеството в обществената администрация, както и акция за неговото разпространение. Идентифицирани са мощните страни и областите на усъвършенстване, създаден е проект за деяние за осъществяване на ограниченията в интервала 2020-2022 година
Полученото отличие е освен самопризнание, а и ентусиазъм за чиновниците от РУО – Враца, което в подтекста на очертаващата се сложна образователна година е изключително значимо.
Удовлетвореността от признанието е запечатана единствено с част от екипа на районното ръководство на образованието в града под Околчица заради прелюдия разбъркан режим на работа.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР