На тържествена церемония кметът на община Родопи“ и кметът на

...
На тържествена церемония кметът на община Родопи“ и кметът на
Коментари Харесай

Марково с ремонтирана централна улица

На тържествена гала кметът на община „ Родопи “ и кметът на село Марково откриха улица „ Източна “. Реконструкцията на километровата права е най-мащабният план, който община „ Родопи “ осъществя през тази година.

Събитието се случи в наличието на заместник-областния шеф на Пловдив Иванка Петкова, ръководителя на Общински съвет „ Родопи “, заместник-кметовете на община „ Родопи “, общински съветници, кметове на обитаеми места, представители на фирмата-изпълнител, на бизнеса и доста посетители.

„ Тази заслуга е на доста хора. Благодаря на кмета на общината Павел Михайлов, на ръководителя на Общински съвет „ Родопи “ Георги Цанков, на всички общински съветници. Но най-вече благодаря на хората, тъй като за следващ път обединихме старания и показахме, че Марково е идея, общественост и наш общ дом “, сподели кметът на Марково Десислава Терзиева и пожела безаварийно пътешестване по новата права.

Ремонтът на километровата права включва полагане на плътна асфалтова настилка, дотъкмяване на канализацията и полагане на нов тръбопровод, създаване на тротоари.

Монтирано е и осветяване – на 39 стоманени стълба са сложени икономични LED осветителни тела на височина 8 метра. Инвестицията е в размер на близо 1, 8 млн. лв..
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР