На тържествена церемония бяха обявени победителите в тазгодишното шестнадесето издание

...
На тържествена церемония бяха обявени победителите в тазгодишното шестнадесето издание
Коментари Харесай

Призове за маркетингови стратегии: Избраха най-добрите в изграждането на ефективни компании

На тържествена гала бяха оповестени спечелилите в тазгодишното шестнадесето издание на състезанието за успеваемост на маркетинговите връзки " Ефи България ".

В състезанието участваха информационни организации и рекламодатели с акции, основани за България и осъществени на българския пазар.

bTV Media Group е медиен сътрудник на събитието

bTV Media Group и bTV Radio Group са генерални медийни сътрудници на събитието. Велимира Петрова – шеф " Продажби " на bTV Media Group връчи премиите на спечелилите в категория " Стоки ".

" Искам да кажа като част от журито, че съм впечатлена, че още веднъж имаме доста високо равнище на показване, на реализация ", сподели Велимира Петрова, шеф " Продажби " на bTV Media Group.

Церемонията събра най-хубавите експерти по връзки с обществеността у нас

" Особено значими са тези награди, тъй като те са пресечната точка сред рекламните организации, рекламодателите на пазара, медиите, обединени от общата цел за успеваемост, работейки дружно. Гледайки към крайната цел, която е ефикасна акция ", Весела Апостолова, заместник-председател на Българска асоциация на информационните организации.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР