На търг се продава една от първите частни болници у

...
На търг се продава една от първите частни болници у
Коментари Харесай

Продават на търг една от първите частни болници у нас

На търг се продава една от първите частни лечебни заведения у нас - МБАЛ " Ескулап “, която се намира в центъра на Пазарджик. Търгът е разгласен на уеб страницата на Камарата на ЧСИ, като документи се одобряват от през днешния ден - 10 февруари до 10 март. На 11 март ще бъде оповестяването. Началната цена, от която ще стартира наддаването е в размер на 1 950 000 /един милион деветстотин и петдесет хиляди лева/ лв. без Данък добавена стойност. 

Болницата е основана през 1993 година и е една от първите частни лечебни заведения в България, извършващо диагностика, лекуване и съвещания, поискани от лекари от други лечебни заведения, клинични изпитвания на медикаменти и здравна инсталация, според настоящото в страната законодателство.

Болницата  разполага със модерна и съвременна база, новаторска за времето си на основаване, съвременно оборудвани отделения и браншове, които ползват немски стандарти за проучвания и лекуване. Преминала е всички сертификационни и лицензионни режими.

През 2009 година " Ескулап " усили двойно площта си (от 2 000 на 4 200 кв.м.). Разширението включваше операционен блок с 4 операционни, болнични кревати, натоварен бранш, кабинети за експерти и за общопрактикуващи лекари, клинична и патохистологична лаборатория. Новото крило е на 6 етажа, като общо в него са вложени над 5,5 милиона лв..

Лечебното заведение разполага също и с диагностична инсталация и лаборатории. В него работят експерти с огромен професионален опит.

Мажоритарен притежател на болничното заведение е доктор Кузман Николов, който от дълги години работи в Германия.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР