На свобода са вече бившият кмет на столичния район „Младост“

...
На свобода са вече бившият кмет на столичния район „Младост“
Коментари Харесай

На свобода са обвинените в корупция в столичната община Младост

На независимост са към този момент някогашният кмет на столичния регион „ Младост “ Десислава Иванчева и нейната заместничка Биляна Петрова. Припомняме, че двете дами са подсъдими за рушвет. Те през днешния ден напуснаха ареста към Централния софийски затвор, оповестява БНР.
Иванчева и Петрова са отведени със служебни коли на 7-мо Районно полицейско ръководство. След като бъдат регистрирани, двете ще бъдат откарани на адресите, на които са декларирали пред Специализирания углавен съд, че ще изтърпяват домашния си арест. Малко преди тяхното освобождение, от ареста е излязъл и третият обвиняем за корупционната скица в столичната община " Младост " - Петко Дюлгеров.
Дали мярката им за неотклонение „ домакински арест “ ще бъде доказана от Апелативния профилиран съд, ще стане ясно след почивните дни. Освобождаването под домакински арест на Десислава Иванчева, Биляна Петрова и Петко Дюлгеров, упрекнати в искане на рушвет в размер на половин милион евро от строителния бизнесмен Александър Ваклин, беше постановено и стимулирано в 40 страници от съдията от Специализирания углавен съд Иво Хинов.
Голямата въпросителна към сходно удобно развиване на намиращите се от осем месеца под стража подсъдими, е експлицитното обвързване, което направи арбитър Иво Хинов на домашния им арест с електронния надзор на тримата. От правосъдното министерство оповестиха, че са уведомили спецсъда за невъзможността към този момент на Иванчева, Петрова и Дюлгеров да бъдат поставени електронни гривни, тъй като те към момента са в тестов интервал и не се ползват върху подсъдими и обвинени, оповестява БНР.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР