На света има хиляди наистина слаби филми, но само един

...
На света има хиляди наистина слаби филми, но само един
Коментари Харесай

Осъдиха режисьора на “най-лошия филм на света” да плати 700 000 долара

На света има хиляди в действителност слаби филми, само че единствено един си е заслужил купата на най-лошия филм на всички времена, тъй като точно слабостите му са най-голямата му мощ. Филмът “Стаята” от 2003 година има стотици хиляди правилни почитатели, които намират сантименталната драма за едно от най-забавните неща, които са гледали.
" Катастрофалният актьор " е комедия за цялостна покруса Филм за най-лошия холивудски филм, юридически в миналото
През 2016 година в Канада е основан документален филм, наименуван “Стая, цялостна с лъжици”, който споделя историята на снимането на кино лентата и на режисьора му (също по този начин и сценарист и артист в основната роля) Томи Уисо. Уисо заведе дело против основателите, което в последна сметка загуби и съдът му подреди да заплати освен разноските по процеса, само че и парите, които основателите на кино лентата щяха да завоюват, в случай че го бяха разпространявали.

Снимка: Getty Images

Канадският съд заключи, че създателите на “Стая, цялостна с лъжици” не са нарушили никакви авторски права и не са навлезли в персоналното пространство на режисьора. Също по този начин по мнението на съда Томи Уисо не е желаел кино лентата да излезе на бял свят, с цел да завоюва повече пари от игралния филм “Катастрофалният артист”, който също споделя за снимането на “Стаята”, а ролята на Томи Уисо се извършва от Джеймс Франко (награден със ‘Златен глобус” за играта си).
Две дами упрекват Джеймс Франко в полов тормоз Твърдят, че Франко основал актьорското си учебно заведение, с цел да употребява млади и наивни дами
Сега, откакто излязоха спечелили от правосъдните каузи, основателите на “Стая, цялостна с лъжици” се надяват да намерят пропагандатор за кино лентата в лицето на Netflix или някоя друга стрийминг платформа.

На уеб страницата LadyZone.bg може да прочетете повече за забележителния неуспех “Стаята”:
Осъдиха основателя на най-известния неприятен филм да заплати 700 000 $ Режисьорът Томи Уисо загуби делото, което заведе против основателите на документален филм за него
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР