На света има два типа хора - едните са верни

...
На света има два типа хора - едните са верни
Коментари Харесай

Ще има ли лек за алергията към котки

На света има два вида хора - едните са правилни почитатели на кучетата, а другите си умират за котки. Ако сме от вторите, само че дружно с любовта към мъркащите животни имаме и алергия към тях, сигурно не ни е по никакъв начин прелестно.

Именно с цел да ни избавят от драмата да желаеме котка, само че физическото ни положение да не разрешава да си гледаме, учени от години работят интензивно по основаването на ваксина против котешка алергия .

Тази седмица в Journal of Allergy and Clinical Immunology бе оповестена последна информация за напредъка на този план. Ваксината HypoCat към този момент е създадена , само че евентуално ще минат няколко години преди да доближи до всеобщия пазар.
 Снимка 438665

Тя се слага на котките, а не на хората с алергия към тях. Нейната цел е специфичен протеин Fel d 1, който се открива в слюнката им. Той е оценен като главния от общо пет алергена в мъркащите домашни любимци.

Вече са извършени сполучливи проби върху 54 породи котки по време на четири обособени проучвания. В резултат на тях е потвърдено, че имунизацията започва процеса на основаване на антитела в котешкия организъм, които пък обезвреждат алергизиращото деяние на въпросния протеин.
 Котките, обичат ли в действителност мляко и други обстоятелства за домашните любимци
3 непредвидени истини за котките

Обичат ли в действителност котките мляко

Освен това, тя се приема доста добре от котките и няма никакви странични резултати за тях. Според основателите на имунизацията, нейното всеобщо използване след време ще понижи съществено и броя на изхвърлените домашни котки , които стават все по-голям проблем във от ден на ден градове, написа Business Insider.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР