На страхотна лятна ваканция се наслаждава капитанката на златните ни

...
На страхотна лятна ваканция се наслаждава капитанката на златните ни
Коментари Харесай

Симона Дянкова с футболист на Закинтос

На страхотна лятна почивка се любува капитанката на златните ни девойки от някогашния отбор по художествена гимнастика - Симона Дянкова. 27-годишната красавица хукна на гръцкия остров Закинтос с годеника си. Олимпийската шампионка от Токио 2020 е дружно с някогашния футболист на " Спартак " (Вн) Никола Яначков. Двамата от дълго време живеят дружно, а предишното лято се сгодиха и към този момент възнамеряват сватбата. Пръстенът бе препоръчан още веднъж край морето, единствено че на италианския остров Капри.

" Какво място единствено ", възкликна Симона, до момента в който плува край скали в кристалните води на Йонийско море. Тя сподели фрагменти, на които свети по наследник бански и показва все по този начин секси тяло. С Никола всяка вечер изпращат залеза на сантиментално място. През деня гимнастичката се разнообразява с разходка с яхта. С двойката са и най-хубавите им другари - бронзовата медалистка от Рио Михаела Маевска и приятелят й Христо. Всички те не за първи път провеждат почивката си дружно.

Яначков завърши своята футболна кариера преди четири години. Той е младеж на " Левски " и даже има един мач за представителната групировка на " сините ". 27-годишният полузащитник сега играе единствено за наслаждение по аматьорските дивизии. Никола непрестанно поддържаше своята половинка на надпревари, до момента в който тя бе дейна гимнастичка. Джентълменът постоянно носи куфарите на обичаната си и е неин водач.

" Той знаеше защо става въпрос. Знаеше каква е моята цел и фантазия, поддържаше ме на 100% и ме разбираше ", споделя Дянкова, която към този момент направи своя огромен бенефис дружно с останалите златни девойки от ансамбъла.

" Когато изиграхме последното комбиниране на килима в Токио, падна огромен товар от плещите ми. Много по-спокойна и задоволена съм. Животът ми не се промени доста след олимпийската купа ", признава Симона пред " България Днес ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР