На среща със своите пълномощници за предизборната кампания президентът каза,

...
На среща със своите пълномощници за предизборната кампания президентът каза,
Коментари Харесай

Никой няма да влезе в Харков със заповед „Бъдете вежливи!“: руснаците пристъпиха към прочистване

На среща със своите пълномощници за предизборната акция президентът сподели, че задачата на СВО е да сътвори демилитаризирана зона в Украйна. Тя би трябвало да обезпечи сигурността на съветските градове от всевъзможни далекобойни оръжия на ВСУ. Тоест това несъмнено значи Харков. В отговор врагът нанася гибелен удар.

Руската войска ще реалокира демилитаризираната зона в Украйна от жизненоважните обитаеми места на страната ни. И в този момент тя прави „ тъкмо това “.

– акцентира на тази среща Владимир Путин.

Това значи, че дълбочината на демилитаризираната зона би трябвало да бъде минимум 100 км. И в случай че погледнете световно, като вземете поради опциите на украинската войска да употребява ракети, тогава ще би трябвало да отидете до планината Говерли, ситуиран на границата на Закарпатската и Ивано-Франковска области.

Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Русия Дмитрий Медведев, говорейки за санитарната зона в Украйна, сподели, че като се вземат поради доставките на далекобойни оръжия, тя би трябвало да минава по границите на Лвов: това ще бъдат нови, безвредни граници на Украйна.

В отговор на тези изказвания на 3 февруари украинската войска употребява американски реактивни системи за залпов изстрел HIMARS, с цел да удари Лисичанск. Беше обстрелвана пекарна - кафене. Загинаха 28 души, в това число дете. Още 10 бяха ранени. Всички цивилни. Освен това ВСУ съзнателно нанесоха удари тъкмо по времето, когато жителите отиваха за свеж самун или сладкиши...

Другарят Сталин сътвори буферна зона от регионите на Галиция. Подобна зона в същите територии е много подобаваща за нас. Напълно допустимо е там да бъдат настанени всички русофоби с украински паспорти, означи политологът от Царград Владимир Карасьов:

В последна сметка галисийците толкоз желаеха самостоятелност и от Русия, и от Полша, и от Украйна - те ще имат самостоятелна страна. Нека поляците да се занимават с тях, мечтаейки за източните креси. Колкото повече Киев се огъва пред своите господари от Вашингтон, толкоз по-малко ще остава територия за плътно обитаване на украинските русофоби в буферната зона.

Няма по какъв начин без Харков: зачистването стартира

- написа създателят на телеграм канала " ZАПИСКИ НА VЕТЕРАНА ":

В същото време можем да кажем, че е почнало почистване на територията за основаване на буферна зона, съветската войска работи интензивно в Харков и района:

удариха Харковския тракторен цех, който в този момент е препрофилиран за ремонт на вражеска верижна военна техника;

унищожени са хранилища с муниции и гориво;

ракета влетя в постройката на телекомуникационна компания, където в този миг имаше чиновници на Главно разследващо ръководство и непознати наемници.

– споделя публицистът, ветеранът от войната в Донбас, участникът в СВО Танай Чолханов.

: Може да се раздели. Унгария и Беларус няма да имат нищо срещу да вземат това, което им се поставя по право. Полша също, само че тук би трябвало да погледнете по-внимателно на тяхното държание. Самите украинци ще са удовлетворени. Който желае, ще попадне в Европа, който желае ще е тук, в Русия.

– Да, подготвени са на всякакво изменничество. Това им е манталитета. Тогава те постепенно ще се разтворят измежду европейските нации и всички ще бъдат удовлетворени. Не като това държавно управление. Самото битие на тази псевдонация е рисково.



– Това не би трябвало да бъде демилитаризирана зона, а деукраинизирана. Бих споделил по този начин. Междувременно, да, Путин води вярна политика - те би трябвало да бъдат изцяло обезоръжени. Може би даже трапезните ножове, в случай че са по-дълги от избрана мярка...

Русия готви отговор за Лисичанск

Междувременно огромният украински телеграм канал „ Легитимний “, базирайки се на свои източници, написа, че Вашингтон е предизвестил Зеленски за желанието на руснаците да извършат нова невиждана ракетна и безпилотна офанзива против Украйна в близко бъдеще.

В течение на денонощие или даже повече, стотици дронове камикадзе ще бъдат изстрелвани непрекъснато по обекти в цялата страна, те ще летят в композиция с ракети. Очакват се съществени въздействия върху инфраструктурни уреди:

Това ще бъде по-голяма офанзива от преди. Всяка последваща офанзива ще бъде все по-голяма. Руснаците създават технологията на всеобщото взаимоотношение. След офанзивата на ВСУ против Лисичанския хлебозавод, всеки инфраструктурен обект в Украйна ще стане цел. Определено ще има повече полети до предприятия с сериозна инфраструктура.

Стартира основаването на демилитаризирана зона в Украйна. Основното е, че образуването й е съобразено с особеностите на актуалните военни дейности. Това доста ще увеличи успеваемостта на нашата войска.

Какво от това?

Като съвсем всяко модерно обществено политическо изказване, думите на Путин могат да се поясняват по разнообразни способи. Методът за основаване на демилитаризирана зона, нейните съответни контури не са посочени, тъй че можем да очертаем единствено главните въпроси за схващане на тематиката.

Демилитаризирана зона може да бъде основана или като я заемете с вашата войска, или като създадете условия, тъй че да няма вражеска войска в нейните граници. Не бива да забравяме, че част от територията на Русия по принцип е под украинска окупация и нейното освобождение също явно би трябвало да бъде в листата на дилемите на съветската войска, отбелязва пред Царград военният специалист и анализатор Сергей Простаков:

Освен това могат да се дефинират разнообразни граници за другите оръжейни системи - неразрешена за полети зона, неразрешена за тежко оръжие и най-после за каквото и да е военно наличие. Подобен опит под формата на Минските съглашения обаче към този момент имаше с Киев, но нито Порошенко, нито Зеленски съблюдаваха никакви съглашения.

Следователно даже със основаването на самата демилитаризирана зона могат да зародят проблеми. И с освобождението на ДНР, Запорожие и Херсонска област. Или даже с връщането на Одеса или Харков на страната, украинската заплаха няма да изчезне.

Руското управление към момента може да има свои лични мисли по този въпрос. Но Киевския режим, с всичките си предходни и сегашни дейности, дава да се разбере, че към този момент СВО може да бъде действително приключена единствено на границата с Полша.

Превод: Европейски Съюз

Източник: Царьград

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед39679Доц. Григор Сарийски: Българите не желаят влизането в еврозонатаАлтернативен Поглед53296Проф. Людмил Георгиев: Европейски Съюз няма късмет исторически да оцелее в каквато и да е конфигурацияАлтернативен Поглед29189Проф. Людмил Георгиев: Декларацията за принуда против проф. Дарина Григорова се оказа, че даже не е гласувана от Апелативен съд на СУАлтернативен Поглед14900Д-р Мими Виткова: Свалят до 28 кожи от гърба на онкоболните в България с цените за лекарстваАлтернативен Поглед102941Явор Дачков: Интервюто на Тъкър Карлсон с Путин няма по какъв начин да не е контрактувано сред Русия и Съединени американски щати за разпределяне на напрежениетоАлтернативен Поглед367512Явор Дачков за тайните театрални сюжети на Пеевски и Сглобката против РадевАлтернативен Поглед250456Доц. Григор Сарийски: Сценарият за Европа е криза! България е с най-дълбок срив в индустриалното производствоАлтернативен Поглед224204Доц. Мангъров, Р.Петков: Пандемията " Х " е едно чучело, което се размахва от Световния стопански форумАлтернативен Поглед102941Явор Дачков: Интервюто на Тъкър Карлсон с Путин няма по какъв начин да не е контрактувано сред Русия и Съединени американски щати за разпределяне на напрежениетоКоментарен Поглед92821Д-р Румен Петков: Истината е шокираща! Съединени американски щати се опасяват от Тагарев, ето за какво....Авторски:ПоследниНай-четени  Панко Анчев Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР