На специално виртуално събитие Coca-Cola представи своята нова глобална платформа

...
На специално виртуално събитие Coca-Cola представи своята нова глобална платформа
Коментари Харесай

Coca-Cola представя своята нова бранд философия и глобална маркетинг платформа

На особено виртуално събитие Coca-Cola показа своята нова световна платформа Real Magic, която приканва всички да отпразнуват същинската магия на човечеството. Новата бранд философия затвърждава обещанието, което марката прави, с още по-голямо значение в актуалния свят - да сплотява и въодушевява хората всеки ден. Стратегията е построена върху наученото през последните 18 месеца - че можем да намерим на всички места към нас магията, която прави всекидневието ни неизмеримо, когато се обединим в непредвидени моменти. Real Magic припознава още несъгласията, с които се сблъскват новите генерации, търсейки естетика и обществена връзка в един виртуален и разграничен свят.

" Coca-Colaе бранд,дефиниран от дихотомия - непретенциозен, само че емблематичен; достоверен, само че енигматичен; същински, само че магичен - споделя Маноло Аройо, основен маркетинг шеф на The Coca-Cola Company. ФилософиятаReal Magicсе корени в убеждението, че дихотомията може да направи света по-интересно място - свят на невероятни хора, непредвидени благоприятни условия и прелестни моменти. В същото време улавя и същността наCoca-Cola -истински усет, който е неизразим, неповторим, същинска магиясам по себе си. "

Real Magic е първата нова световна платформа на Coca-Cola от 2016 година насам и започва паралелно с обновената образна еднаквост на марката и нов пресен взор върху емблематичното лого. Вдъхновено от метода, по който е показано върху опаковките, новото лого " прегръща " бутилките и кеновете и работи като образен автограф върху магическите моменти в връзката на марката.

 Coca-Cola показва своята нова бранд философия и световна маркетинг платформа

Coca-Cola си партнира с актьори, фотографи и илюстратори, с цел да вдъхне живот на концепцията за Real Magic посредством новото лого. През личния си взор те пресъздават моментите на същинска магия от всекидневието по метод, който е по едно и също време сплотяващ, само че и самостоятелен и експресивен. Партньорите в дизайна са Wieden+Kennedy London, KnownUnknown и Kenyon Weston.

" Real Magicне е просто слоган или едногодишна платформа - тя е дълготрайна философия и разбиране, което ще направлява маркетингaи връзките на Coca-Cola ", добавя Аройо.

Първата акция под шапката на новата платформа е " Всички сме на една Coca-Cola един от различен ". Смесвайки действителния с виртуалния свят, тя е метафора за вярването, че това, което ни сплотява, е по-силно от това, което ни разделя, и подчертава върху общото сред всички нас - човечността.

повдига въпроса какво би станало, в случай че Coca-Cola като знак на единодушие би могла да сплоти светове, които са предопределени да бъдат разграничени, с цел да сътвори същинска магия. То включва трима известни геймъри - DJ Alan Walker, Team Liquid`s Aerial Powers и Average Jonas. Coca-Cola си партнира с рекламната организация BETC London, с цел да сътвори акцията с филмовия режисьор Даниел Уолф и гейминг и CGI експертите от Mathematic.

" Чрез философиятаReal Magicискаме да ангажираме хората помного друг метод, посредством екосистема от неповторими и персонални прекарвания - споделя още Аройо. " Всички сме на еднаCoca-Colaедин от различен " е основана за и дружно с общността, която желае нещо друго от това, което би очаквала отCoca-Colaдосега. За построяването на акцията си партнирахме с най-хубавите основатели, геймъри, с Twitch и други, с цел да открием нашето място в една действителност, друга от всичко, което сме познавали до момента. Това е извънредно вълнуващо. "

За The Coca-Cola Company

TheCoca-Cola Cоmpany е компания за питиета с артикули, продавани допълнително от 200 страни и територии. Целта на нашата компания е да освежи и промени света. Ние продаваме голям брой маркиза милиарди доларив разнообразни категории питиета по целия свят. Нашето портфолио от газирани безалкохолни питиета включва Coca-Cola, Sprite и Fanta. Марките ни за хидратация, спорт, кафе и чай включват Dasani, Smartwater, Vitaminwater, Topo Chico, Powerade, Costa, Georgia, Gold Peak, Honest и Ayataka. Марките ни за сокове, млечни артикули и хранителни и растителни питиета включват Minute Maid, Simply, Innocent, Del Valle, Fairlife and AdeZ. Непрекъснато развиваме портфолиото си - от понижаване на захарта в напитките ни до предложение на новаторски нови артикули. Стремим се да повлияем позитивно върху живота на хората, общностите и планетата посредством обновяване на водните запаси, рециклируеми опаковки, устойчиви източници и практики за понижаване на въглеродните излъчвания. Заедно с бутилиращите ни сътрудници осигуряваме над 700 хиляди работни места, подпомагайки икономическите благоприятни условия на общности по целия свят.

Научи повече за нас на и ни последвай в Twitter, Instagram, Фейсбук и LinkedIn.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР