На специално събитие в столицата от Филип Морис Българи обявиха,

...
На специално събитие в столицата от Филип Морис Българи обявиха,
Коментари Харесай

Новият IQOS ILUMA, който навлиза в България с технология от следващо поколение

На особено събитие в столицата от " Филип Морис Българи " оповестиха, че през октомври пускат на българския пазар новия си артикул IQOS ILUMA. Това е и най-новото устройство в портфолиото от бездимни други възможности на компанията. Основното изобретение е, че продуктът е първата система за нагряване на тютюн с технология за индукционно нагряване - SMARTCORE INDUSTION SYSTEM. Или казано другояче, без нагряваща пластина в холдъра и без потребност от разчистване.

" След няколко серии на нашата система за нагряване на тютюн IQOS, продължаваме да разширяваме портфолиото си, с цел да предлагаме все по-усъвършенствани решения, които следват развиването на технологиите и адресират проблемите и потребностите на нашите пълнолетни консуматори ", показа генералният управител на " Филип Морис България " - Демиан Пинтос.

По думите му главният ангажимент на компанията е непрекъснато въвеждане на нови нововъведения, което играе значима роля в задачата за бъдеще без пушек в България.

" Излизането на пазара на IQOS ILUMA съставлява още една опция за пълнолетните пушачи в страната да оставят цигарите в предишното и е значим скок напред в нашите старания да понижим вредата от тютюна ", подчерта Пинтос.

Нова серия в три разновидността

На българския пазар серията IQOS ILUMA идва в три разновидността, като всички те са с технологията SMARTCORE INDUCTION SYSTEM,  която нагрява тютюна чрез индукция посредством модул на намотка в холдъра, която основава магнитно поле и придвижва сила към фина железна пластинка, намираща се в консуматива. Благодарение на това тютюнът се нагрява отмерено от вътрешната страна и е без нужда от разчистване. Устройствата могат да се персонализират с необятна гама от аксесоари.
 Снимка 635546
" Днес означаваме освен стартирането на нов артикул, означаваме нововъведенията и смяната. Напредекът в науката и технологиите, воден от бизнеса, прави намаляването на вредата допустимо. Във " Филип Морис Интернешънъл " нашата цел е ясна - да предложим на пълнолетните пушачи свят, в който те сполучливо да заменят цигарите с научнообосновани бездимни други възможности колкото е допустимо по-бързо. С над 320 хиляди пълнолетни консуматори на IQOS в България, имаме вяра, че IQOS ILUMA ще способства броят им да нарастне ", съобщи Томазо Ди Джовани - вицепрезидент " Международни връзки " във " Филип Морис Интернешънъл ". 

По-ниски нездравословни субстанции

IQOS ILUMA отделя приблизително 95% по-ниски концентрации на нездравословни субстанции спрямо цигарите, коментира Димитър Костов, който е началник " Маркетинг и потребителско прекарване " във " Филип Морис България ".

" С технологията Smartcore Induction System тютюнът в консуматива е напълно запечатан, няма следи от употербата му и по този начин не се постанова разчистване на устройството. Тази технология извежда нагряването на тютюна на последващо равнище. С тази и останалите характерности на продукта целим да предложим решения на огромна част от проблемите, които до момента част от пълнолетните консуматори на IQOS споделяха ", заяви Димитър Костов.

" Научнообоснованите артикули движат пазара напред и това е добре за всички - за потребителите, за сътрудниците ни и за нас като компания и в случай че желаеме да се развиваме, е добре да одобряваме нововъведенията и да ги внедряваме по най-хубавия вероятен метод ", показа от своя страна Полина Нинова - началник " Търговски отдел " във " Филип Морис България ".

В момента " Филип Морис Интернешънъл " участва с бездимните си други възможности на 80 пазара по целия свят, а компанията си е сложила за цел до 2025 година потребителите на IQOS да доближат 40 милиона. В международен мащаб пълнолетните пушачи, които употребяват системата за нагряване на тютюн на компанията, към този момент са над 27 милиона души, като над 19 милиона от тях са минали напълно на IQOS. Останалите са на разнообразни стадии в процеса на прекосяване.

От 2008 година насам компанията е вложила над $10,5 милиарда в научното създаване и реализацията на новаторски бездимни други възможности за пълнолетните пушачи, за да спре напълно продажбата на цигари в световен мащаб.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР