На специална пресконференция от партия ГЕРБ обвиниха служебния министър на

...
На специална пресконференция от партия ГЕРБ обвиниха служебния министър на
Коментари Харесай

ГЕРБ подхвана спор с Бойко Рашков: Да не се държи като пенсиониран полицай!

На специфична конференция от партия ГЕРБ упрекнаха служебния министър на вътрешните работи Бойко Рашков . По думите на някогашния народен представител от ГЕРБ Тома Биков обвиняванията на Рашков, че ГЕРБ оказва напън върху гласоподаватели, били неуместни и безпочвени.

Припомняме, и през вчерашния ден в Министерски съвет, когато бе посочен категорично района Смолян, и тази заран коментарът на Рашков бе по тази тематика , въпреки и да не бяха посочени съответни партии.

Лесно е да се явяваш като притежател на правдата и да мълчиш по какъв начин един следовател, началник на бюрото за СРС и учител е натрупал толкоз парцели . За подслушванията дано напомня, че по време на 43-то Народно заседание, когато му предстоеше избор, пристигна в Народното събрание и тръсна едни 23 подслушвани публицисти, без никакви доказателства . Сега същото, влезе в предизборната акция на Радев, без нито едно доказателство, разяснява СРС- абсурдът и Маноил Манев от ГЕРБ.

Според Манев Бойко Рашков се държи като пенсиониран служител на реда

По думите на Биков спорът на ползи в тази ситуация бил явен . " Излиза, че (Румен) Спецов (директорът на Национална агенция за приходите - б.р.) би трябвало да ревизира Рашков, а Рашков би трябвало да ревизира Спецов, двамата да ревизират Михайлов и тримата общо да рапортуват на Радев ", подигравателен бе той.

Иначе, основната тематика на брифинга, за който на медиите бе обявено с по-малко от час предупреждение и бе причина за отсъствието на представители на редица малките екрани, печатни и интернет издания, бе още веднъж въпросът с новия началник на Държавен фонд " Земеделие " Борис Михайлов.

" Не получихме отговори за господин Михайлов - има ли нужните качества да ръководи бюджет от 3 милиарда лв. в Държавен фонд " Земеделие ". Знаете, ли че Михайлов е имал обща компания с банкрутирала и източена банка " Славяни ", която през 1997 година е раздала 15 милиарда деноминирани лв. и е банкрутирала, като присъединяване в нея са имали 18 лица от Държавна сигурност ", съобщи към този момент някогашният заместник-външен министър Георг Георгиев.

Михайлов имал също по този начин ефективно присъединяване във банкрута на редица други сдружения като БГА " Балкан " , настояват още от ГЕРБ. " Дали да се тревожим за парите на българските данъкоплатци ", попитаха реторично от някогашната ръководеща партия.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР