На снимката: Христо Иванов.Разговорите между Демократична България и Продължаваме промяната“

...
На снимката: Христо Иванов.Разговорите между Демократична България и Продължаваме промяната“
Коментари Харесай

Христо Иванов: Ефектът, който целим, е първото място

На фотографията: Христо Иванов.
Разговорите сред „ Демократична България и „ Продължаваме промяната “ няма да са обществени и ще стартират в първия вероятен миг. Това увери съпредседателят на „ Демократична България “ Христо Иванов в коридорите на Народното събрание, представен от БГНЕС.

„ Трябва да изберем най-хубавия вид, с цел да реализираме най-много резултат. Ефектът, който целим, е първото място. То да ни разреши да наложим своя дневен ред и своята визия за образуване на ръководство на страната ”, сподели Иванов.

По думите му гласоподавателите на двете обединения няма за какво да се тормозят. „ България би трябвало да излезе от спиралата от безперспективност и на липса на благоприятни условия. Очевидно е, че това без нас не може да стане “, безапелационен е той.

По думите му правосъдната промяна и нейното осъществяване са въпрос на предпочитание. „ ГЕРБ и Движение за права и свободи провалиха гласуването. Те бяха в зала, те не се записаха ”, означи той.

Той пояснява решението на депутатите на ГЕРБ да не се записват като отвращение промяната да бъде прекарана. „ Възможно е законопроектът да мине на второ четене “, чака някогашният правосъден министър във втория кабинет на ГЕРБ.

„ Искаме демократично реформаторско ръководство, което може да реши тези огромни национални задания, в името на които се търси обединяване на обществото, с цел да затворим тежките разграничителни линии, които се отвориха в последните години. Тук са и Шенген, и еврозоната, както и Конституционната промяна. Така че в името на тези цели би трябвало да намерим най-правилната формула и в договаряния с Политическа партия ще я търсим “, уточни Иванов.

Иванов посочи, че във връзка с листите те ще държат „ да генерират поддръжка и в тях да има водачи, които ясно да активизират волята на хората да гласоподават, с цел да можем да реализираме оптимален резултат “. Единственото нещо, което ме интересува е оптималният резултат за страната “, безапелационен е съпредседателят на

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!0ТАГОВЕ предходна статияВАШИЯТ КОМЕНТАР Моля въведете коментар!Моля въведете името си тук Запомни ме при идващ коментар

,, 30.01.2023, 15:43
30.01.2023, 15:18
30.01.2023, 14:47
30.01.2023, 14:13
Последни публикации-30.01.2023, 17:11-30.01.2023, 15:43-30.01.2023, 15:18Партньори
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР