На снимката: Андрей Гюров“Продължаваме промяната е готова да води разговори

...
На снимката: Андрей Гюров“Продължаваме промяната е готова да води разговори
Коментари Харесай

ПП би говорила с всички за втория мандат, иска да знае дали ГЕРБ ще „скъсат пъпната връв с Иван Гешев“

На фотографията: Андрей Гюров
“Продължаваме смяната ” е подготвена да води диалози с всички партии за държавно управление с втория мандат. Това сподели ръководителят на парламентарната група на партията Андрей Гюров в ефира на NOVA. По думите му диалозите би трябвало да са транспарантни, да се проведат в Народното събрание и да са за съответни политики.

“Ако става въпрос за ГЕРБ, ние желаеме да знаем подготвени ли са да скъсат пъпната шнур с основния прокурор Иван Гешев и най-сетне да съумеят да го упоменат в едно изречение със правосъдна промяна. Ще признаят ли, че политиката, която водеха, и моделът на ръководство не е бил в полза на българските жители, а в полза на избрани компании, черни каси, кюлчета и прочие ”, сподели Гюров.

Гюров още веднъж съобщи, че „ Продължаваме промяната ” няма да поддържа държавно управление с мандат на ГЕРБ или Движение за права и свободи. „ Никой не може да чака или да изисква от нас да създадем такава стъпка ”, безапелационен е той. Ако се стигне до втори мандат, той изясни, че диалогът за него няма да е реплика, по тази причина подходили отговорно, като декларирали политиките си. „ Ще водим транспарантни диалози с всички политически сили ”, сподели той.

“На този стадий за нас не е вид съдействие с ГЕРБ, тъй като имаме всички тези висящи въпроси и липса на доверие в техните задължения ”, сподели Гюров. “Това може да се случи единствено откакто те потвърдят, че са подготвени да се трансформират като партия и като метод на ръководство, а това не може да стане от през днешния ден за на следващия ден “, счита той.
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР