На снега в частна градина в град Анжеро-Судженск в Кемеровска

...
На снега в частна градина в град Анжеро-Судженск в Кемеровска
Коментари Харесай

Чудовищна стоножка: Тайнствени следи върху снега изплашиха местни жители

На снега в частна градина в град Анжеро-Судженск в Кемеровска област на Русия бяха открити тайнствени следи на гигантска стоножка. Порталът Pikabu.ru оповестява, че фотографията им е била изпратена от непрекъснат техен консуматор, който на собствен ред я е получил от своите разчувствани родители, в чиято градина са се появили ужасните следи.

Защо ужасни? Защото селските поданици са били много изплашени от тях. Те в никакъв случай преди не били виждали сходно нещо в живота си. Ето по този начин разяснява загадъчното събитие създателят на писмото:

Всичко незнайно плаши, а следите в действителност са странни, като че ли по снега е предходна гигантска стоножка. Родителите ми не са могли да проследят следите, тъй като те се губят доста във вътрешността в градината, където доста мъчно се стига през зимата. Ще затънеш в снега. При това ги е било и боязън. Ами в случай че животното се е било спотаило там, с цел да чака своята жертва?


Опасенията на родителите на създателя на писмото не са били неоснователни, в случай че си помним, че стоножките въпреки всичко са отровни хищници, способни да убият жертва, която е няколко пъти по-голяма от тях. И въпреки такива страшни стоножки в Кузбас да няма, в живота всичко се случва. Откъде да вземем за пример идват чупакабрите и другите мистични животни?



Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР