На севернокорейците е наредено да се откажат от упадъчните и

...
На севернокорейците е наредено да се откажат от упадъчните и
Коментари Харесай

В Северна Корея вече не дават да имаш куче, трябва да го дадеш за храна в ресторантите

На севернокорейците е подредено да се откажат от " упадъчните и буржоазни " домашни любимци и да ги предават за " месо в заведенията за хранене ", защото страната е разтърсена от дефицит на храна, съобщи английският таблоид Daily Mail.
Диктаторът Ким Чен Ун разгласи през юли, че притежаването на такива домашни любимци към този момент опонира на закона, показва БГНЕС.
 Дубай употребява кучета за идентифициране на пасажери с ковид Дубай употребява кучета за идентифициране на пасажери с ковид
Международното летище в Дубай стана първото в света, употребяващо кучета за идентифициране на пасажери, инфектирани с ковид, заяви пор...
" Властите разпознават семействата с кучета-домашни любимци и ги принуждават да се откажат от тях и да ги изоставят или принудително ги лишават от тях ", съобщи източник на южнокорейския вестник Chosun Ilbo.
Неотдавнашен отчет на Организация на обединените нации показва, че към 60 % от 25,5 милиона души в Северна Корея са изправени пред " мощен дефицит на храна ", който е влошен от интернационалните наказания, наложени на режима поради неговите нуклеарни ракетни стратегии.
Кучешкото месо от дълго време се счита за деликатес на Корейския полуостров, макар че в Южна Корея традицията да се ядат кучета последователно заглъхва. Все отново почти 1 милион кучета се отглеждат във ферми, които се употребяват всяка година на юг.
Най-добрият другар на индивида към момента е главен фактор в менюто на север, изключително в редица профилирани кучешки заведения за хранене в Пхенян.
 Съвременен подслон за безстопанствени животни построиха в община Стара Загора (СНИМКИ) Съвременен подслон за безстопанствени животни построиха в община Стара Загора (СНИМКИ)
Съвременен общински подслон за безстопанствени животни беше построен в старозагорското село Могила на територията на някогашния пазар за живо...
Кучешкото месо е най-популярно през горещите и влажни летни месеци, защото се счита, че обезпечава сила и устойчивост. Често сервирано в пикантна чорба или яхния със зеленчуци, то е известно и с това, че покачва телесната температура в студените зимни месеци.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР