На сестрите от клана Кардашиян-Дженър не им върви с баскетболистите.

...
На сестрите от клана Кардашиян-Дженър не им върви с баскетболистите.
Коментари Харесай

Модел разкара баскетболист от НБА

На сестрите от клана Кардашиян-Дженър не им върви с баскетболистите. Кендъл Дженър стана следващата, която си навлече любовно отчаяние с високо момче.

Моделът се раздели с Бен Симънс. Красавицата и баскетболистът на Филаделфия бяха дружно към година. Краят на връзката им изненада всички зад океана. Само преди няколко дни Кендъл даде огромно изявление за " Vogue ", в което призна, че не изключва женитба със спортиста.

" Може би ще се оженим. Със сигурност не в този момент, само че някой ден ", показа тя. Според близки до двамата те са си дали отмора един от различен. Сега Дженър желае да прекара повече време с приятелите и да се забавлява.

Кендъл е третата сестра от известното семейство, на която не й провървя с баскетболист. Преди няколко години Ким Кардашиян се омъжи за Крис Хъмфрис на блестяща женитба. Само деветдесет дни по-късно двамата се разведоха. Клои Кардашиян имаше връзка с Тристан Томпсън. Докато тя беше бременна с щерка им Тру, той бе хванат да й кръшка. Въпреки това русокоската му елементарни и си го прибра. Всичко завърши обаче, когато стана ясно, че е преспал и с една от най-хубавите приятелки на сестра й Кайли Дженър.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР