На съвместно заседание на Коалиционния съвет на БСП за България,

...
На съвместно заседание на Коалиционния съвет на БСП за България,
Коментари Харесай

БСП изключи ЗС Александър Стамболийски

На взаимно съвещание на Коалиционния съвет на " Българска социалистическа партия за България ", Изпълнителното бюро на Българска социалистическа партия и управлението на ПГ на " Българска социалистическа партия за България ", бе взето решение за изключване от обединението на Зeмеделски съюз (ЗС) " Александър Стамболийски ". На съображение член 22 от Коалиционния контракт, който гласи: Партия, член на обединението, взела решение за независимо присъединяване в избори за народни представители, за президент и вицепрезидент, както и в избори за общински съветници и кметове и за членове на Екологичен потенциал, се изключва от Коалицията. Това оповестиха от пресцентъра на Българска социалистическа партия.
Припомняме, че до днешното решение се стигна, откакто в събота на Конгреса на земеделците беше доказано решението им за независимо явяване на избори.
ЗС " Александър Стамболийски съобщи, че желае във връзка с съответни политики да бъдат направени взаимни отстъпки с Политическа партия ГЕРБ. Единодушно беше отхвърлено това предложение. Участниците в полемиката бяха безапелационни, че депутатите - представители на ЗС " Александър Стамболийски ", би трябвало да изоставен Народното събрание по морални аргументи, защото към този момент не са част от коалиция " Българска социалистическа партия за България ", прецизират още от партията на Корнелия Нинова.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР