На съвместно заседание на Изпълнителното бюро на БСП и на

...
На съвместно заседание на Изпълнителното бюро на БСП и на
Коментари Харесай

БСП внася вот на недоверие за сигурността

„ На взаимно съвещание на Изпълнителното бюро на Българска социалистическа партия и на управлението на парламентарната ни група, взехме решение за внасяне на избор на съмнение против държавното управление на Бойко Борисов на тематика „ Сигурност ”. Това сподели на конференция в централата на партията зам.-председателят на ПГ на „ Българска социалистическа партия за България ” Драгомир Стойнев.

Той добави, че едва ли ще има изненада измежду българското общество за тематиката на вота. „ Това, което се случва през последните дни и месеци, минава всевъзможни граници и хората не се усещат сигурни в страната си ”, изясни той.

„ Вотът ще бъде импортиран независимо и се надяваме на триумф. Хората считат, че не може да се живее в страна, в която се разстрелват данъчни инспектори, предприемач от Търново намира гибелта си в центъра на София, през летището влизат непроверени жители, а желаеме да сме член на Шенген. А казусът в Ботевград сподели, че държавното управление не е способно да подсигурява сигурността на жителите в България ”, сподели още Драгомир Стойнев.

„ Започваме да готвим претекстовете. Надявам се на сполучлив край. Повече по този метод не може да се живее в тази страна. Започваме да си спомняме мутренските времена ”, заключи той.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР