На САЩ може да се наложи да създадат в бъдеще

...
На САЩ може да се наложи да създадат в бъдеще
Коментари Харесай

Тръмп иска да прави космическа армия

На Съединени американски щати може да се наложи да основат в бъдеще галактически войски като евентуален тип въоръжени сили. Това разгласи президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп в тирада пред морски пехотинци на военновъздушната база " Мирамар ", съобщи БГНЕС.
" В моята нова национална и галактическа тактика Космосът е приет като зона за военни дейности както земята, въздухът и морето. Ние даже можем да имаме комически сили ", сподели той.
" Имаме военновъздушни сили и ще имаме и галактически сили. Имаме сухопътни войски, имаме флота ", добави американският президент.
Тръмп призна обаче, че първоначално не се отнасял съществено към тази концепция, само че по-късно си споделил, че това може да бъде отлична концепция, че би трябвало да се направи и може да стане.
По-рано при разискването на бюджета на Пентагона в Конгреса беше издигнат въпросът за основаването на тип въоръжени сили особено за Космоса, само че тази концепция не беше призната. Срещу това се разгласи и министърът на защитата Джеймс Матис. Против беше и командването на военновъздушните сили на Съединени американски щати.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР