На събитието поле за изява даваме на един известен психотерапевт,

...
На събитието поле за изява даваме на един известен психотерапевт,
Коментари Харесай

Иво Величков: „СугестоПатия“

На събитието поле за изява даваме на един прочут психотерапевт, ценител на най-тънките струни на човешкото схващане и подсъзнание. Какво ще ни уточни той, което до момента ни е убягвало за медиите и публичните политики за осведомление? Елате на 23 март в Софийската опера и чуйте сами. Очакваме ви!

Днес повече от всеки път сме длъжни да се потопим в тематиката за всеобщата операция на съзнанието. Длъжни сме да си разбираем същността на внушението, да си дадем сметка за въздействието на осведомителната преса, смазваща сериозното мислене. Длъжни сме да се научим да виждаме стъкления капак, чиято роля е да ни даде лъжлива независимост, с цел да прекърши естествения ни ентусиазъм да се борим за същинската. Отказът от тази битка поразява всяка страна на човешката ни същина – разболява ни ментално, морално и обществено. Психотерапевтът и дълготраен откривател на хипнозата Иво Величков ще разкрие механизмите за надзор на съзнанието и ще ни даде насоки по какъв начин да изградим отбрана против него.
ИВО ВЕЛИЧКОВ е психотерапевт с повече от 20-годишен опит в региона. Автор на „ Тайните на хипнозата “, неведнъж издавана у нас и в чужбина. Председател e на Българската асоциация по внушаемост. Завършил е философия в СУ, логика на психиката в Нов български университет и клинична внушаемост в Лондонския лицей по клинична внушаемост. Дългогодишните му ползи към бойните изкуства и системи за самоусъвършенстване го водят до разнообразни школи – от далекоизточните езотерични общества, през западните университети, до поделенията на съветските спецчасти.

ПРОГРАМА И ЛЕКТОРИ

Отваряме вратите в 8.30 ч.!

09:00 - 09:10
Откриване
09:10 - 10:00
Иво Величков
СугестоПатия

10:10 - 11:00

Храна за духа

11:10 - 12:10

Революция на съзнанието

12:10 - 13:10
Обедна отмора

13:10 - 14:00

доктор Георги Тодоров
СЗО – машина за надзор

14:10 - 15:00

проф. Иво Христов
Бездната на самоунищожението

15:10 - 16:00

Ваджра Теджас
Избери свободата!

16:00 - 16:30
Йордан Камджалов
Победата е наша!

КОГА: 23 МАРТ 2024, събота, 8.30 - 16.30 ч.
КЪДЕ: Софийска опера и балет
БИЛЕТИ:
от, отдаден на събитиетона място на касата на Софийска опера и балетна място в деня на събитието, в случай че има останали местаБилети за онлайн лъчение през youtube:
от уеб страницата на Списание 8
Всички, закупили билет, ще получат след това видеозапис с лекциите на ел.поща, която са показали в поръчката си. Участниците, които участват в залата, ще могат да си изберат на място и 4 броя от обичаното Списание 8 като подарък.
В предверието на залата на Софийската опера и балет ще има и щанд, където може да си закупите определени книги, новите броеве на списанието, рекламни тениски и торбички, както и да се абонирате.

Очакваме ви!
Източник: spisanie8.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР