Преди половин година в предаването ни в сряда ви запознахме

...
Преди половин година в предаването ни в сряда ви запознахме
Коментари Харесай

Срещнете се на живо с автора на книгата „МирАХар“ в Банско

Преди половин година в предаването ни в сряда ви запознахме с всестранноразвития Пламен Златинов, с който тогава разисквахме в дълбочина тематиките за достигането на съвършенство и бодрост на душата. Оттогава в нашия онлайн магазин не стопират поръчките на книгата му „ МирАХар: Училището на Светлината “.

Много сме щастливи да обявим, че на 21 юли по време на събитието ни Списание 8 НА ЖИВО в читалището в Банско, Пламен ще бъде наш посетител, като от 13 ч. до 13:10 ч. ще направи малко показване. А след края на събитието, от 17:30 ч. ще можете да се срещнете с него, да чуете повече за книгата му и да вземете подпис. Каним всички ви да се запознаете с Пламен и да споделите персонално с създателя усещанията си от това животопроменящо четиво.
Пламен Златинов е природолечител – билкар, чакръкчия и баяч. Терапевт внушаемост, регресивна и прогресивна психотерапия, фамилни констелации. Енерготерапевт, експерт диагностика в проучване на жива капка кръв с тъмнополеви микроскоп. Чи-Гонг и Неи-Гонг инструктор, Майстор по славянски и източни бойни изкуства. Пламен е съосновател и в продължение на 5 години основен учащ инструктор в Академията „ Шаолин Винг Чун-Чуан Маршал Арт “, Кастроп Рауксел, Германия. Обучаващ професионална подготовка инструктори по Системата Мир А Хар. Познат в България като основател на самодейността „ За Ангелите ни, за Децата ни – в грижа за здравето, сигурността, личностното развиване и реализацията на децата ни ” и фестивал „ Здравето на Очите. “ Многогодишен преподавател на фестивалите „ Здравей Здраве “.

МирАХар: Училището на Светлината

Тази Книга е
Книга Жива, Книга за Живота,
Книга за Истини живи, от Живота за Живота.
Тя е основана за Хора, за Родители, Деца, Учители.
Да я четат Родители - Учители!
Да я четат Учители - Родители!
Да я четат Родителите на Децата си!
Да я четат Децата на Родителите си!
За ни се откриват Истините!
За да се множи Разумното - Доброто,
и да пребъдва Любовта,
от Семейството в Рода, от Рода в Родовете,
от Родовете в Народите,
по цялата наша прелестна Земя,
за безконечни Времена!

Купете билет за събитието на цена от 35 лева тук.

Билети ще се продават и на място в деня на събитието.
Източник: spisanie8.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР