На събитие, организирано по случай дванайсет годишнината на едни от

...
На събитие, организирано по случай дванайсет годишнината на едни от
Коментари Харесай

Hotel Marinela Sofia за пореден път с престижно отличие от световната организация World Luxury Hotel

На събитие, проведено по случай дванайсет годишнината на едни от най-престижните награди в света на интернационалния първокласен туризъм - организацията World Luxury Hotel връчи за следващ път самопризнание на емблематичния хотел Marinela Sofia .
Тазгодишната премия, която петзвездният хотел завоюва, е Luxury Diplomatic Hotel 2018 , а през 2016 и 2017 година бе отличен като “Луксозен бизнес хотел”
“Най-луксозен бранд в Източна Европа”, “Най-луксозен хотел и конферентен център: и “Най-луксозен бизнес хотел”.
Церемонията се състоя на екзотичния остров Бали , който е и една от най-предпочитаните дестинации през последните години от туриситите по целия свят.
Представители на повече от 100 страни се включиха в годишния конкурс в областта на лускозния туризъм, само че макар голямата конкуренция хотел Marinela Sofia получи следващото си самопризнание от влиятелния конгрес.

Отличието за хотел Marinela Sofia идва директно след настаняването на европейския политически и дипломатически хайлайф по време на ротационното председателство на България на Съвета на Европейския съюз през 2018 година.
Сред гостите на хотела бяха ръководителят на Европейския съвет- Доналд Туск , ръководителят на Европейската комисия - Жан Клод Юнкер , ръководителят на Европейския парамент- Антонио Таяни, висшият представител на Съюза по въпросите на външните работи и политика на сигурност - Федерика Могреини и доста други.
Екипът на хотел Marinela Sofia е благодарен за високата оценка на World Luxury Hotel и отговорно ще продължава да извършва задачата да се грижи за гостите си според най-високите критерии в сегмента на международния първокласен туризъм.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР