На Разпети петък футболът не спира в някои държави по

...
На Разпети петък футболът не спира в някои държави по
Коментари Харесай

В Беларус футболът не спира, чакаме резултатни сблъсъци

На Разпети петък футболът не стопира в някои страни по света и една от тях е Беларус, където през днешния ден по стратегия ще се проведат два мача от локалната Висша лига и четири срещи от елитното състезание при запасите.

Winbet e избрал да включи в Super hot залозите си три конфликта.

Първият от тях опълчва Белшина и Смолевичи СТИ. Домакините от Белшина се показват нерешително от началото на сезона и са позволили най-малко по едно попадение във всеки един от изиграните досега четири мача.

Смолевичи СТИ също е неоснователен и резервира мрежата си „ суха “ само против Шахтьор Солигорск.

Силите на двата тима наподобяват изравнени и упованията ни са за равносилен мач, в който да забележим попадения и в двете порти.

Winbet предлага Super hot залог за тази среща – и двата състава да отбележат при повишен коефициент на 2.80 от стартов 2.36 .

Следващото предложение на букмейкъра е за дуела сред Шахтьор Солигорск и Слуцк. Гостите от Слуцк са най-резултатният отбор във Висшата лига, а Шахтьор няма победа у дома, откакто загуби от Жодино с 0:1 и направи нулево тъждество с Неман.

Слуцк е любимец в мача и прогнозата ни е, че ще станем очевидци на ефективен конфликт.

Super hot залогът на Winbet е в срещата да бъдат маркирани над 2.5 попадения при повишен коефициент на 2.50 от стартов 2.18 .

Последното
бонус предложение е за дуела сред запасите на Витебск и Динамо Брест. Домакините от Витебск са на дванадесето място, а Динамо е на идващото тринадесето. Двата тима са измежду съставите с най-вече позволени голове през тази акция и упованията ни са да станем очевидци на сериозен брой попадения.

Super hot залогът на Winbet за този мач е да бъдат маркирани над 3.5 гола при повишен коефициент на 1.90 от стартов 1.55 .

Множество други оферти за тези дуели и всички останали пазари може да намерите на Winbet.bg , където са налични атрактивни промоции и огромни
бонуси.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР