На провелото се в началото на месец юли годишно Общо

...
На провелото се в началото на месец юли годишно Общо
Коментари Харесай

Българската асоциация на комуникационните агенции с нов председател и управителен съвет

На провелото се при започване на месец юли годишно Общо заседание на Българската асоциация на информационните организации (БАКА) е определен нов Управителен съвет на Асоциацията.

В състава на Управителния съвет за мандата 2022 – 2025 година са определени Весела Апостолова-Джелебова - Публисис ЕАД (Publicis Groupe Bulgaria), Емилия Стефанова - Ол ченълс комюникейшън ЕООД (All Channels Communication), Йордан Жечев - Гътс анд Брейнс ДДБ ООД (guts&brainsDDB), Мария Григорова - Некст Ди Си ОOД (NEXT-DC), Радослав Бимбалов - Смартс ООД (The Smarts), София Пенева - Графити ББДО АД (Graffiti BBDO), Чавдар Кенаров - Ноубъл Графикс ООД (Noble Graphics).

За Председател на Асоциацията беше определен Чавдар Кенаров.

Чавдар Кенаров е част от информационната промишленост 28 години. Член е на Борда на Art Directors Club of Europe. Като ръководител на БАКА и дружно с целия Управителен съвет, той поема уговорката да продължи да работи за развиването на БАКА и подобряването на бизнес средата в промишлеността.

“В тези динамични времена провокациите пред информационната промишленост са сложни и България не прави изключение. Поемаме щафетата с отговорност и ясното схващане за високите упования към новия Управителен съвет. Мандатът ни ще е същински сполучлив, в случай че накараме нашите членове да се гордеят, че са част от тази професионална общественост.

Ще работим за повишение на цената на нашия труд и почитание към концепциите, които са същността на нашия бизнес. Дейността ни може и би трябвало да се простира надалеч оттатък рекламата и от нас зависи да създадем подобаващи условия и атмосфера, които да приобщят цялото разнообразие от изобретателни, новаторски и прогресивни хора. Комуникационният отрасъл дава безкрайни и вълнуващи благоприятни условия за развиване и изява. Вярвам, че ще успеем да превърнем промишлеността в мечтано поле за професионална реализация на младите гении. ”, споделя Чавдар Кенаров.

Досегашният ръководител на БАКА, Ненад Лозович, споделя: „ Въпреки сложните времена за нашата промишленост, в БАКА постигнахме доста неща. Вероятно можехме да изпълним повече от първичните ни амбициозни проекти, само че поради трите предизвикателни Covid години, през днешния ден можем да се поздравим с добре свършената работа. Постигнахме значими и съответни цели, които сложиха Асоциацията на по-високо професионално равнище

Надявам се, че новите членове на Управителния съвет ще оправдаят упованията на организациите, които гласоподаваха за тях. Вярвам, че всички членове на предходния Управителен съвет ще продължат да поддържат нашата Асоциация, без значение че през идващите три години няма да вземат участие непосредствено в нейното ръководство “., добави Лозович.

На своето годишно съвещание Общото заседание на БАКА одобри 10 организации за пълноправни членове на Асоциацията и една за асоцииран член -
организациите АПРА ООД (APRA Porter Novelli), Директ Медия ЕООД (Direct Media), Директ Медия Крес ЕООД (Direct Media KRES), Медия Дайрекшън ЕООД (Media Direction OMD), Некст Ди Си ООД (NEXT-DC), Проксимити София ЕООД (Proximity Sofia), Хюман Адвъртайзинг ООД (HUMAN), до момента асоциирани членове, бяха утвърдени за пълноправно участие.

В Асоциацията като пълноправни членове са признати още Ад Инвест ООД (DNA), М София ЕООД (Wavemaker), Министерски съвет София ЕООД (MediaCom).

За асоцииран член на БАКА е призната организация Нова Кампания ООД (New Campaign).

Общото заседание на БАКА одобри променен и допълнен Устав на Сдружението, както и Етичен кодекс на Асоциацията, регламентиращ уговорката на всички нейни членове и техните чиновници към най-високи стандарти на работа и държанието.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР