На протест излязоха тази сутрин жителите на наводнените карловски села

...
На протест излязоха тази сутрин жителите на наводнените карловски села
Коментари Харесай

Жителите на наводнените карловски села искат спешно възстановяване на щетите от бедствието

На митинг излязоха тази заран жителите на наводнените карловски села Богдан, Каравелово и Слатина, които бяха доста съществено наранени от бедствието от началото на септември. Хората блокира за малко Подбалканския път до разклона за село Московец.

„ Три месеца продължаваме да живеем под непрекъснат боязън да не преживеем още веднъж същото. Прехвърлянето на отговорността сред институциите по решаването на всевъзможни настоящи и дълготрайни проблеми по отношение на възобновяване на инфраструктурата, частните вреди и естествения метод на живот, е неприемлива. Недопустима е и небрежността при разчистването и възобновяване на селата “, безапелационни са протестиращите.

Те настояватоще да получат информация по какъв начин до тук са изразходени отпуснатите средства към община Карлово от Междуведомствената комисия към Министерски съвет и желаят по-нататъшният развой по възобновяване на обитаемоте места да бъде оптимално обществен.

Хората са безапелационни, че би трябвало да се даде информация дали са завършили следствията на аргументите, довели до бедствието, и какво са открили те.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР