На пристанище Бургас“ ежедневно пристигат стоманени тръби, с които се

...
На пристанище Бургас“ ежедневно пристигат стоманени тръби, с които се
Коментари Харесай

Борисов: На пристанище Бургас ежедневно пристигат тръби за „Балкански поток“

На пристанище „ Бургас “ всекидневно идват стоманени тръби, с които се построява „ Балкански поток “. Това написа министър председателят Борисов в страницата си във Facebook.

„ Доставени във краткотрайните строителни бази са общо 19 947 броя тръби (239,36 км). В момента на пристанището има още 6250 броя тръби (75 км), които идната седмица ще бъдат превозени към краткотрайните бази “, написа още министър председателят.

Вчера Борисов инспектира с хеликоптер построяването на компресорната станция „ Расово “, която е част от плана за уголемение на газопреносната ни инфраструктура от българо-турската до българо-сръбската граница.

Тогава той съобщи, че площадката на Конституционен съд „ Расово “ е една от двете компресорни станции, които ще служат за повишение на налягането по трасето на „ Балкански поток “,  като другата е „ Нова Провадия “. По думите му, с изключение на три газотурбокомпресорни елементи, на площадката ще бъдат ситуирани и административна постройка, индустриални и обслужващи здания.

Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР