На пресконференция в четвъртък сутринта във Флорида републиканският губернатор Рон

...
На пресконференция в четвъртък сутринта във Флорида републиканският губернатор Рон
Коментари Харесай

Репортер пита Рон ДеСантис защо може да потвърди височината си с повдигания, но се противопоставя на грижите, утвърждаващи пола

На конференция в четвъртък сутринта във Флорида републиканският губернатор Рон ДеСантис, несполучлив претендент за президент през 2024 година, обкръжен от представители от избраната от Southern Poverty Law Center антиправителствена екстремистка група Moms for Liberty, в това число съоснователката Тина Дескович, се пробваха да защитят ограничаващите просветителни политики на страната.

„ Родителите във Флорида имат право да изпращат децата си на учебно заведение, знаейки, че ще бъдат образовани, само че не и индоктринирани “, сподели ДеСантис, имайки поради обещанието на администрацията си да поддържа това, което счита за святост на просветителното наличие.

Повтаряйки на губернатора настроения, Дескович разкритикува фокуса на медиите върху натиска на групата за възбрана на книги, което съгласно нея отклонява вниманието от сериозния въпрос за грамотността.

Момент на лековерие, въпреки и индикативен, настъпи, когато ДеСантис беше разпитан за външния му тип: „ Губернатор ДеСантис, вие...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР