На пресконференция, на която се представят извънземни мумии, се разиграва

...
На пресконференция, на която се представят извънземни мумии, се разиграва
Коментари Харесай

"Бременна" извънземна мумия създаде хаос на пресконференция

На конференция, на която се показват " извънземни мумии ", се разиграва странна сцена, откакто перуанските управляващи се пробват да конфискуват " бременна " мумия.

В рамките на събитието, проведено от уфолога Хайме Маусан в Перу, на присъстващите беше показан нов " извънземен " образец на име Монсерат.

70-годишният Маусан, прочут с плодотворните си проучвания на извънземни феномени, преди този момент влезе в заглавията на вестниците, като показа на мексиканския конгрес през септември 2023 година две хипотетични мумифицирани извънземни - открити в Палпа и Наска в Перу през 2016 година

В продължение на няколко седмици уфологът твърди, че има " дефинитивно доказателство " за така наречен тридактилни мумии, защото те имат три пръста на ръцете и краката.

Сега, седем месеца по-късно, той разкрива последното си изобретение - мумифицирано създание на име Монсерат, за което се твърди, че е било бременно по време на гибелта си.

Според домакина на събитието " извънземното " е очаквало плод от тридактил, който в този момент е наименуван от Маусан с любов Рафаел.

Пресконференцията обаче е прекратена трагично от чиновници на перуанското министерство на културата, които нахлуват на мястото на събитието с желанието да изземат мумифицираното тяло на Монсерат.

Придружавани от профилирани полицейски елементи, чиновниците прекъсват речта на откривателя и публицист Жоис Мантила, с цел да вземат микрофона под надзор.

Служителят сподели: " Извинявайте за спирането, само че дружно с Министерството на културата и профилираната полиция за културно завещание подхващаме непредвидена превантивна акция по отношение на изложбата на трибагрени мумии, за която съобщихте в обществените мрежи.

Но в един още по-зловещ поврат проектите за конфискация на тялото на Монсерат бяха спрени, откакто зашеметените чиновници на министерството научиха, че физическата мумия не участва на събитието.

Вместо това Маусан и сътрудниците му провеждали видеопрезентация на трибагреника, вследствие на което чиновниците били поканени да гледат 15-минутното видео дружно с публиката.

Презентацията включваше разбор, изработен от правосъдния одонтолог и пенсиониран професор от университета в Колорадо Джон Макдауъл.

Той беше придружаван от Уилям Родригес, правосъден антрополог към държавния правосъден доктор на Мериленд, и доктор Джеймс Карузо, правосъден доктор от Денвър, Колорадо.

Гост-лекторите заключиха, че мумифицираните тела би трябвало да бъдат подложени на в допълнение следствие и към момента не могат да бъдат отхвърлени като подправени.

Длъжностните лица настояват, че телата са " кукли ", направени от човешки кости, които евентуално са били изкопани от иманяри, с цел да бъдат продадени на черния пазар, както оповестява NeedToKnow.

Научният публицист Мик Уест съобщи: " Има доста аргументи, заради които перуанското държавно управление може да желае да предприеме дейности против извънземната мумия на Джейми Маусан.

Той добави: " Грабеж на гроб? Незаконно превозване на човешки остатъци? Контрабанда на археологически артефакти? Измама? Ще би трябвало да изчакаме и да забележим.

Междувременно през март се появи различен набор от " мумии на извънземни ", за които се твърди, че са от Перу - съгласно основателите на кино лентата, които настояват, че са създали рентгенова фотография на хипотетичните трупове.

Според тези документалисти един от видимо гипсовите, четириметрови екземпляри съдържа нова форма на ДНК и наподобява демонстрира признаци на " генно инженерство ".

 
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР